Libnet.ro
UNICEF

05:00

Borbely: Interesul Romaniei este sa nu fie ultima tara care va recunoaste Kosovo.

România Liberă România Liberă,
Borbely: Interesul Romaniei este sa nu fie ultima tara care va recunoaste Kosovo.

Vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat, marti, ca interesul Romaniei este sa nu fie ultima tara care va recunoaste Kosovo, scrie Mediafax. El a precizat ca UDMR sustine recunoasterea independentei Kosovo. Laszlo Borbely, care este si presedintele Comisiei de politica externa a Camerei Deputatilor, a spus intr-o conferinta de presa ca in urma cu cinci ani Parlamentul Romaniei a adoptat o declaratie prin care nu a recunoscut independenta Kosovo, iar acum aceasta problema este din nou in . continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu: Daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos

Presedintele fondator al partidului Conservator, Dan Voiculescu, le-a raspuns, pe blogul personal, celor care au lansat in presa speculatii privind plecarea sa din tara, subliniind ca aceasta calatorie nu are.

Drapelul Romaniei este tricolor, avand pe fondul galben stema tarii. Amendamentul adoptat de Comisia de revizuire a Constitutiei

Un amendament al deputatului PSD Gheorghe Emacu, prin care va fi mentionata in legea fundamentala inscrierea stemei Romaniei pe tricolor, a fost adoptat marti de Comisia de revizuire a Constitutiei, informeaza.

Premiera socanta in tara care a pus bazele protestantismului. Ateii se razbuna pe crestini

In statul american Florida, in apropierea unui tribunal se va ridica primul monument dedicat ateilor si care va fi construit pe teren public. Plasarea bancii de granit a venit ca cerere a comunitatii ateilor in.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2948 seconds )