Libnet.ro
UNICEF

06:00

Boris Johnson, lider al taberei pro-Brexit, a fost huiduit in fata casei de mai multi oameni furiosi (VIDEO)

B1 B1,
Boris Johnson, lider al taberei pro-Brexit, a fost huiduit in fata casei de mai multi oameni furiosi (VIDEO)

Referendumul privind apartenenta la Uniunea Europeana a impartit societatea britanica in doua. Guvernul va tine cont de vointa majoritatii, iar procesul de retragere din blocul comunitar va. continuă pe B1

Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP si unul dintre principalii membri ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai importante ar.

Un lider britanic pro-BREXIT arunca bomba: Nu se schimba nimic!

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, unul din principalii promotori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din UE si favoritul caselor de pariuri la succesiunea actualului premier David Cameron, a afirmat.

Brexit. Boris Johnson: Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei

Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei si va ramane o natiune la fel de unita ca inainte sa voteze sa paraseasca Uniunea Europeana in referendumul istoric de joi, a declarat vineri coliderul Vote Leave Boris Johnson, relateaza DPA.

BREXIT: Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, favorit pentru a prelua conducerea Guvernului britanic

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, unul din principalii promotori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana si favoritul caselor de pariuri la succesiunea actualului premier David.

Aurul s-a scumpit semnificativ in urma votului pro-Brexit. Cotatia metalului pretios, la nivelul maxim al ultimilor trei ani si doua luni

Cotatia aurului a crescut semnificativ vineri, dupa votul pro-Brexit, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat o referinta de 172,6048 lei/gram, in crestere cu 10,92 lei, respectiv 6,75%, fata de nivelul de joi. Aceasta este cea mai ridicata cotatie anuntata de BNR in ultimii trei ani si doua luni.

Cursul oficial anuntat de BNR, dupa votul pro-Brexit: Euro urca la 4,5366 lei, dolarul 4,0766 lei. Lira sterlina coboara la 5,6686 lei

Moneda natioanala s-a depreciat vineri in raport cu euro si cu dolarul, in urma votului pro-Brexit de vineri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat moneda europeana la 4,5366 lei, in crestere cu 1,87 bani fata de cotatia de joi, iar dolarul american la 4,0766 lei, mai mare cu 10,67 bani. Lira sterlina a scazut insa cu 21,98 bani, la 5,6686 lei.

Trolii lui Putin sunt implicati in campania pro-Brexit, sustine Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa

Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE) sustine ca trolii lui Vladimir Putin sunt implicati in campania pro-Brexit, sprijinind iesirea Marii Britanii din UE.

O dupa-amiaza in tabara pro Brexit: cum lupta lorzii pentru libertatea tarii

Ce gandeste si ce simteste englezul care face campanie pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit)? Cat de mult ii uraste pe straini, pe romani, pe polonezi, pe musulmani, pe negri si orice alta vietate care nu s-a nascut din parinti si bunici nutriti in Regatul Unit al Marii Britanii? M-am dus sa-i vad cu ochii mei pe breexiteri in actiune si i-am gasit peste drum de Big Ben, in Portcullis House, o cladire anonima pe dinafara dar cu un superb patio interior, fotolii mari si moi, covoare boieroase, loc de intalnire si vizuina a lorzilor si parlamentarilor prea-bunei Regine nascuta intr-o alta era.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )