Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT: Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, favorit pentru a prelua conducerea Guvernului britanic

Antena3 Antena3,
BREXIT: Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, favorit pentru a prelua conducerea Guvernului britanic

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, unul din principalii promotori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana si favoritul caselor de pariuri la succesiunea actualului premier David. continuă pe Antena3

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

Un lider britanic pro-BREXIT arunca bomba: Nu se schimba nimic!

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, unul din principalii promotori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din UE si favoritul caselor de pariuri la succesiunea actualului premier David Cameron, a afirmat.

BREXIT. Fostul fotbalist David Beckham, mesaj emotionant pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cu doua zile inainte de referendum care va decide soarta Marii Britanii in Uniunea Europeana, fostul fotbalist britanic David Beckham a scris pe Instagram ca este un European convins si ca va vota pentru mentinerea tarii sale in UE.

Fostul primar al comunei Cobadin, urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de fostul primar al comunei constantene Cobadin, Telehoi Cristian sub aspectul savarsiri infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Fostul primar al comunei Cobadin, cercetat de DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Fostul primar al comunei Cobadin Cristian Telehoi este cercetat de DNA Constanta pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, el fiind acuzat ca, in instanta, a facut afirmatii care contravin probelor administrate intr-un dosar, urmarind astfel ingreunarea aflarii adevarului.

Boris Johnson ar putea fi noul premier al Marii Britanii: Fostul primar al Londrei, favorit la casele de pariuri

Decizia poporului britanic de a parasi UE zguduie scena politica europeana, dar si din interuiorul Regatului Unit. Vineri, premierul David Cameron si-a anuntat demisia. Locul sau ar putea fi luat de fotul primar.

Brexit. Boris Johnson: Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei

Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei si va ramane o natiune la fel de unita ca inainte sa voteze sa paraseasca Uniunea Europeana in referendumul istoric de joi, a declarat vineri coliderul Vote Leave Boris Johnson, relateaza DPA.

Fostul primar al comunei Bralostita, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru executarea unor lucrari fictive

Ion Sarbu, fostul primar al comunei doljene Bralostita,a fost ondamnat de magistratii Judecatoriei Craiova la 5 ani de inchisoare cu executare.

Brexit. Madridul cere Londrei sa imparta suveranitatea asupra Gibraltarului

Spania a propus vineri, dupa anuntarea rezultatelor referendumului din Marea Britanie, ca Londra si Madridul sa imparta suveranitatea asupra Gibraltarului, pentru ca astfel teritoriul, unde majoritatea alegatorilor au votat pentru ramanerea in blocul comunitar, va avea in continuare acces la piata unica, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )