Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson ar putea fi noul premier al Marii Britanii: Fostul primar al Londrei, favorit la casele de pariuri

B1 B1,
Boris Johnson ar putea fi noul premier al Marii Britanii: Fostul primar al Londrei, favorit la casele de pariuri

Decizia poporului britanic de a parasi UE zguduie scena politica europeana, dar si din interuiorul Regatului Unit. Vineri, premierul David Cameron si-a anuntat demisia. Locul sau ar putea fi luat de fotul primar. continuă pe B1

BREXIT. Economistii romani analizeaza cum ne-ar putea afecta iesirea Marii Britanii din UE

Britanicii au ales. Efectele optiunii pe care au exprimat-o prin referendum se vor vedea in perioada urmatoare. Ce s-ar intampla daca si alte natiuni ar lua in calcul un Brexit? .

FOTO. David Beckham sustine ramanerea Marii Britanii in UE

Fostul fotbalist David Beckham sustine ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana,cu ocazia referendumului care va avea loc joi,23 iunie,exprimand ca doreste ca traiasca intr-o lume vibranta si contectata si ca tara sa ar trebui sa faca fata provocarilor la nivel mondial alaturi de aliatii sai.

BREXIT: Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, favorit pentru a prelua conducerea Guvernului britanic

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, unul din principalii promotori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana si favoritul caselor de pariuri la succesiunea actualului premier David.

Astazi are loc votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

---------- *ACTUALIZARE 19:10 Bursa din Londra a inchis in crestere Bursa de la Londra a inchis in aceasta seara in crestere, principalul indice londonez, FTSE 100, apreciindu-se cu 1,23% fata de inchiderea anterioara, ajungand la 6. 338,1 puncte. *ACTUALIZARE 18:02 Nigel Farage a votat in localitatea Biggin Hill *ACTUALIZARE 16:21 Angela Merkel: Consultarile dupa votul britanic vor include toti cei 28 de membri ai Uniunii *ACTUALIZARE 15:22 Inundatii si furtuni puternice in partea de est a Marii Britanii *ACTUALIZARE 14:56 Sondaj: Avans de 10% al taberei care sustine ramanerea in UE *ACTUALIZARE 14:14 Ultimul sondaj dinaintea votului: 52% dintre britanici doresc ramanerea in UE *Lira se apreciaza fata de euro si dolarul american *ACTUALIZARE 13:38 Pagina antologica a ziarului german Bild: Ramaneti in UE si vom recunoaste golul de pe Wembley, din 1966 *ACTUALIZARE 12:47 Om de afaceri roman, editorial anti-Brexit in The Times *ACTUALIZARE 12:28 Fostul premier grec Papandreou: Grecia a decis sa ramana in UE, iar Marea Britanie ar trebui sa faca la fel *ACTUALIZARE 12:11 Premierul Cameron a votat la Londra *ACTUALIZARE 11:38 Renate Weber: Asa cum un Brexit ar insemna automat demisia Guvernului de la Londra, asa ar trebui sa insemne si la nivelul UE *ACTUALIZARE 11:30 Boris Johnson: Brexitul va fi un punct de cotitura in istoria tarii *ACTUALIZARE 11:02 Cameron, o ultima pledoarie ca britanicii sa voteze pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:45 Secretarul general al NATO: Ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana este esentiala pentru combaterea terorismului *ACTUALIZARE 09:10 S-au deschis sectiile de vot *ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

Ne este mai bine daca ne prefacem ca vrem sa jucam un rol in lume. Cluburile din Premier League, sfatuite sa fie de partea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana

Presedintele Premier League, Richard Scudamore, sfatuieste cluburile de fotbal din Premier League sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, potrivit BBC. Acesta este.

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski: Iesirea Marii Britanii din UE va duce la haos in Europa

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski a declarat vineri ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va duce la haos in Europa, Acesta este sfarsitul Marii Britanii, a declarat Kwasniewski, la postul de radio RMF Kwasniewski .

Cersetorii din Regat care vor fi dati afara vor avea de suferit prin jocul vizelor. Ilie Serbanescu, fostul ministru din Cabinetul Ciorbea, despre cum vor fi afectati romanii de iesirea Marii Britanii din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are unele efecte si pentru cetatenii romani care locuiesc pe teritoriul Regatului Unit. Economistul Ilie Serbanescu este de parere ca cei care vor avea de.

Analiza Economist Intelligence Unit: PIB-ul Marii Britanii ar putea pierde 106 miliarde lire pana in 2020

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va antrena o scadere de 6% a produsului intern brut al Regatului pana in 2020, potrivit analizei Out and down: Mapping the impact of Brexit realizata de Economist Intelligence Unit EIU). Citeste in documentul atasat analiza The Economist.

Brexit. Boris Johnson: Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei

Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei si va ramane o natiune la fel de unita ca inainte sa voteze sa paraseasca Uniunea Europeana in referendumul istoric de joi, a declarat vineri coliderul Vote Leave Boris Johnson, relateaza DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )