Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul primar al comunei Bralostita, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru executarea unor lucrari fictive

Adevărul Adevărul,
Fostul primar al comunei Bralostita, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru executarea unor lucrari fictive

Ion Sarbu, fostul primar al comunei doljene Bralostita,a fost ondamnat de magistratii Judecatoriei Craiova la 5 ani de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Un fost primar a fost condamnat la patru ani de inchisoare

Nicolae Anitei, fostul primar liberal al orasului aradean Curtici a fost condamnat la pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare.

Serbia: Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Miroslav Miskovici, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani, a fost condamnat, luni, de un tribunal sarb la cinci ani de inchisoare intr-un caz de evaziune fiscala ce l-a avut drept protagonist pe fiul sau. Sentinta a fost data in contextul in care autoritatile de la Belgrad fac eforturi pentru a combate coruptia, o masura necesara pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, noteaza Associated Press.

Fostul presedinte Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata intr-un proces de spionaj

Un tribunal egiptean l-a condamnat sambata la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, informeaza AFP si.

Judecatoarea spagara de la Sfantu Gheorghe, condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Magistratii Curtii de A pel Brasov au condamnat-o pe Elena Poiana la trei 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita si pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat, pe o perioada de 3 ani, calculata de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. Sentinta nu e definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )