Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un fost primar a fost condamnat la patru ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Un fost primar a fost condamnat la patru ani de inchisoare

Nicolae Anitei, fostul primar liberal al orasului aradean Curtici a fost condamnat la pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Fost primar, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru lucrari fictive

Ion Sarbu, fostul primar al comunei doljene Bralostita, a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Craiova la cinci ani de inchisoare cu executare.

Fostul primar al comunei Bralostita, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru executarea unor lucrari fictive

Ion Sarbu, fostul primar al comunei doljene Bralostita,a fost ondamnat de magistratii Judecatoriei Craiova la 5 ani de inchisoare cu executare.

Serbia: Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Miroslav Miskovici, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani, a fost condamnat, luni, de un tribunal sarb la cinci ani de inchisoare intr-un caz de evaziune fiscala ce l-a avut drept protagonist pe fiul sau. Sentinta a fost data in contextul in care autoritatile de la Belgrad fac eforturi pentru a combate coruptia, o masura necesara pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, noteaza Associated Press.

Comuna buzoiana Valcelele a aflat in sfarsit cine o va conduce timp de patru ani, dupa ce la alegerile initiale doi candidati au avut numar egal de voturi

Comuna buzoiana Valcelele a aflat in sfarsit cine o va conduce timp de patru ani. Dupa ce la alegerile de pe 5 iunie nu s-a putut afla care candidat a castigat alegerile dupa ce Dumitru.

Hidroelectrica, asteptata sa iasa marti din insolventa, dupa o restructurare de patru ani

Producatorul de energie Hidroelectrica, controlat de stat, este asteptat sa iasa marti din procedura de insolventa, dupa un interval de patru ani de restructurare, perioada in care a mai iesit o data din administrarea judiciara, dar a reintrat in mai putin de jumatate de an din cauza unor chichite legale.

Judecatoarea spagara de la Sfantu Gheorghe, condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Magistratii Curtii de A pel Brasov au condamnat-o pe Elena Poiana la trei 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita si pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat, pe o perioada de 3 ani, calculata de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. Sentinta nu e definitiva.

Un fost rector al UBB a murit la 68 de ani. Istoricul Nicolae Bocsan va fi inmormantat miercuri

Istoricul Nicolae Bocsan, fost rector al UBB, a murit duminica, 20 mai, la varsta de 68 de ani. Reprezentantii universitatii spun ca inmormantarea va avea lor miercuri, 22 iunie, la ora 11. 00, la Casa Universitarilor. Profesorul suferea de cancer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )