Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bosch a investit 50 mil. euro intr-o unitate de productie pentru industria auto din Blaj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bosch a investit 50 mil. euro intr-o unitate de productie pentru industria auto din Blaj

Concernul german Bosch a inaugurat la Blaj o noua unitate de productie pentru componente auto, investitia, cifrata la aproape 50 de milioane de euro, urmand sa creeze circa 300 de noi locuri de munca pana la sfarsitul anului. continuă pe Wall-Street Ro

Investitie de peste 4 mil. euro in doua proiecte rezidentiale in zonele Unirii si Obor din Capitala

Doi investitori persoane fizice investesc in total 4,2 mil. euro in doua proiecte rezidentiale de mici dimensiuni in Capitala, au spus pentru Wall-Street. ro reprezentantii companiei imobiliare RealTime, consultantul exclusive al celor doua constructii.

Piata celulelor stem a atins 10 mil. euro. 3 jucatori controleaza 75% din industrie

Piata celulelor stem din Romania a atins valoarea de 10 milioane de euro, trei jucatori controland 75% din aceasta industrie Stem Sure, Cord Blood Center Medical si Biogenis.

NEPI investeste 15 milioane euro intr-o cladire de birouri langa Guvern

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) a anuntat, ieri, o investitie estimata de aproape 15 milioane euro, care include restaurarea fostei resedinte a omului politic Mihai Oromolu, fost Guvernator al Bancii Nationale a Romaniei in perioada 1921 - 1926, dar si construirea unei cladiri noi de birouri.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )