Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bosnia: Peste 30 de mineri blocati in subteran din cauza unui cutremur

România Liberă România Liberă,
Bosnia: Peste 30 de mineri blocati in subteran din cauza unui cutremur

Un numar de 34 de mineri au ramas blocati intr-o mina de carbune din centrul Bosniei din cauza unui cutremur. Doi dintre minerii blocati au fost raniti. continuă pe România Liberă

Peste 30 de mineri au fost blocati in subteran in urma unui cutremur, in Bosnia

Treizeci si patru de mineri au fost blocati in subteran si doi au fost raniti, joi, in galeriile unei mine de carbune din Zenica, in centrul Bosniei, in urma unui cutremur, au anuntat surse oficiale, citate de AFP.

Cutremur de 3,5 grade in subteran. Peste 30 de oameni, blocati intr-o mina

Treizeci si patru de mineri au fost blocati in subteran si doi au fost raniti, joi, in galeriile unei mine de carbune din Zenica, in centrul Bosniei, in urma unui cutremur, au anuntat surse oficiale, citate de.

Ucraina: Peste 500.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii

Peste 500. 000 de persoane din Ucraina si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii. Dintre acestea 260. 000 s-au mutat in alte parti ale Ucrainei si tot atatea s-au refugiat in Rusia, a.

Circulatie feroviara intrerupta din cauza ploilor torentiale

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, vneri, incepand cu ora 16. 30, din cauza ploilor torentiale cazute in ultima perioada, s-a luat masura inchiderii circulatiei feroviare, pe Sectia de cale ferata 909 , intre statiile CF Salcuta si Turnu Magurele.

Peste 30 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia sunt implicati in dosarul Sova

Laurentiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, a declarat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca peste 30 de angajati din cadrul unitatii sunt implicati in dosarul Sova, aflat la DNA.

Lufthansa anuleaza 200 de zboruri in Germania si Europa din cauza grevei pilotilor

Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Europa, va anula in a doua partea a zilei de vineri 200 de zboruri interne in Germania, dar si catre si din destinatii din Europa, din cauza grevei anuntate de.

Traficul pe DN 10 ramane inchis pentru cel putin o luna din cauza caderilor de roci pe sosea

Drumul National 10 Buzau - Brasov, blocat de duminica in zona Siriu din cauza aluviunilor cazute de pe versanti, va ramane inchis pentru cel putin o luna, a anuntat, joi, prefectul judetului Buzau, Maria.

VIDEO. Frunzaverde si Predoiu se cearta din cauza comisarului european

Sorin Frunzaverde si Catalin Predoiu se ceara din cauza comisarului european, arata B1TV. Frunzaverde spune despre Predoiu ca este candidat zecimal. Alina Gorghiu, deputat PNL, sustine ca nu este niciun scandal in alianta si ca este doar un schimb de replici intre cei doi politicieni.

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Frunzaverde: Catalin Predoiu este un candidat zecimal

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Sorin Frunzaverde il ataca pe prim-vicepresedintele PDL,CatalinPredoiu, dupa ce acesta i-a spus ca vorbeste de capul lui cu declaratia de.

Gruparea terorista Statul Islamic il AMENINTA pe Putin ca-l va detrona, din cauza sustinerii Damascului

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )