Libnet.ro
UNICEF

09:45

Braileanca Georgia Craciun debuteaza la Australian Open Junior Championships. Georgia,locul al 43-lea in clasamentul modial lacategoria de varsta pana in 18 ani

Adevărul Adevărul,
Braileanca Georgia Craciun debuteaza la Australian Open Junior Championships. Georgia,locul al 43-lea in clasamentul modial lacategoria de varsta pana in 18 ani

In aceasta noapte, jucatoarea de tenis din Braila,Georgia Andreea Craciun va debuta la turneulde Grand Slam de la Melbourne pentru juniori, la care participa sportivi cu varsta depana in 18 ani. in primul tur al cometitiei din Australia, braileanca va juca impotriva reprezentantei gazdelor Baijing Lin, beneficiara a unui Wild Card. continuă pe Adevărul

Florin Mergea si Rohan Bopanna debuteaza la Australian Open in aceasta dimineata

Finalistii Turneului Campionilor din 2015, Florin Mergea si Rohan Bopanna Romania/India), debuteaza joi dimineata in proba de dublu a primului Grand Slam din 2016, Australian Open.

LIVE Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open (10:00)

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul al doilea la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a debutat, joi dimineata, in proba de dublu a primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, invingand perechea Martin Klizan/Sergiy StakhovskySlovacia/Ucraina) cu 7-5, 6-2.

Alexandra Dulgheru pierde in doua seturi cu Angelique Kerber in turul 2 la Australian Open

Ati urmaritjoi dupa ora 10:00 meciul pe care Alexandra Dulgheru, singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu la Australian Open, l-a sustinut contra lui Angelique Kerber din Germania, a 7-a favorita a turneului. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

Monica Niculescu pierde in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a jucat miercuri dimineatain turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova, in fata careia a cedat in trei seturi dupa aproape trei ore de joc. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

LIVE Monica Niculescu in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu joaca astazi in turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

AZI LIVE, Monica Niculescu in turul 2 la Australian Open (dupa ora 8:30)

Monica Niculescu joaca astazi in turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

Scene incredibile la Australian Open cu Nick Kyrgios in rol de circar

Jucatorul australian Nick Kyrgios s-a dat in spectacol, vineri, in timpul meciului cu Tomas Berdych din turul 2 de la Australian Open. Acelasi Kyrgios care in 2015 l-a jignit in orgoliu pe Stan Wawrinka atragandu-si numeroase critici de la marii jucatori in frunte cu Roger Federer.

RECORD Roger Federer intra in istoria tenisului la Australian Open

Marele campion Roger Federer a scris, vineri, o noua fila in cartea de istorie a tenisului mondial masculin prin calificarea in optimile de finala la Australian Open.

Agnieszka Radwanska dupa calificarea in optimi la Australian Open: Durerea e al doilea meu nume

Poloneza Agnieszka Radwanska s-a calificat, vineri, in optimile de finala la Australian Open, dupa o victorie scurta si convingatoare in fata revelatiei Monica Puig din Puerto Rico.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )