Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brandul Iutta este acum parte din campania Romania, tare de tot

Antena3 Antena3,
Brandul Iutta este acum parte din campania Romania, tare de tot

Iutta este unul dintre brand-urile romanesti selectate sa fie promovate in campania Romania tare de tot, by Intact Media Group. Povestea Iutta, la fel ca toate istoriile de succes, nu seamana cu nimic altceva, este. continuă pe Antena3

Pregatiti-va pentru Singapore! E oficial, Simona Halep merge la Turneul Campioanelor. Halep face acum parte din elita tenisului!

Ceea ce stiam de cateva saptamani a fost confirmat oficial de catre site-ul WTA: Simona Halep a devenit a treia jucatoare din Romania care va juca la Turneul Campioanelor, competitie care aduce la start cele mai bune opt jucatoare ale anului.

Cotidianul Puterea va face parte din trustul Adevarul Holding

Cotidianul Puterea trece in portofoliul trustului Adevarul Holding, informeaza Stiripesurse. ro. Ziarul lansat in 2010, in prezenta fostului presedinte URSS Mihail Gorbaciov, va face parte din acelasi trust media.

INTERVIU EurActiv.ro.Bogdan Manoiu, Consilier prezidential: In exercitarea atributiilor sale in cadrul Comisiei Europene, Corina Cretu se va axa, inevitabil, pe un grup de tari din care Romania face parte

Bogdan Manoiu, seful Departamentului Afaceri Europene din cadrul Administratiei Prezidentiale a explicat, in cadrul unui interviu acordat EurActiv. ro cum trebuia abordata relatia dintre Romania si viitorul Comisar european pentru Politica Regionala precum si efectele pe care le poate avea preluarea acestui portofoliu de catre Corina Cretu. Cel mai bine pentru Romania si pentru celelalte state din pachetul de coeziune ar fi sa se pastreze linia de neutralitate. Sa nu incline balanta nici intr-o parte, nici in alta. Nici regim preferential acordat Romaniei sau unui alt stat similar ca dezvoltare, dar nici o severitate care nu se justifica.

Spania, de cicni ori castigatoare a Cupei Davis, ce a fost invinsa in play-off de Brazilia si nu va face parte din Grupa Mondiala in 2015

Spania, care a castigat de cinci ori Cupa Davis din 2000 pana in prezent, nu va evolua in Grupa Mondiala in 2015, fiind invinsa de play-off de Brazilia, scor 3-1, in intalnirea desfasurata la Sao Paulo,.

Spania, de cinci ori castigatoare a Cupei Davis, nu va face parte din Grupa Mondiala in 2015, dupa ce a fost invinsa in play-off de Brazilia

Spania, care a castigat de cinci ori Cupa Davis din 2000 pana in prezent, nu va evolua in Grupa Mondiala in 2015, fiind invinsa de play-off de Brazilia, scor 3-1, in intalnirea desfasurata la Sao Paulo,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )