Libnet.ro
UNICEF

21:00

Brasov: Aproximativ 200 de sindicalisti ai Cartel Alfa au protestat in fata Prefecturii.

România Liberă România Liberă,
Brasov: Aproximativ 200 de sindicalisti ai Cartel Alfa au protestat in fata Prefecturii.

Aproximativ doua sute de membri ai Sindicatului Cartel Alfa din Brasov, dar si cativa covasneni, au protestat, joi, intre orele 15. 30, in fata Prefecturii Brasov, sindicalisii aducand cu ei si o sirena folosita la majoritatea protestelor, insa fara sa strige sloganuri impotriva Guvernului, scrie Mediafax. Sindicalistii au stat in fata Prefecturii aproape doua ore, insa nu au strigat niciun slogan. Ei au venit cu pancarte si bannere cu numele sindicatului, dar si cu o sirena pe care . continuă pe România Liberă

Sindicalisti Cartel Alfa au PICHETAT Guvernul cerand modificarea Legii dialogului ...

Aproximativ 150 de sindicalisti de la Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa au protestat, joi, in fata Guvernului, cerand modificarea Legii dialogului social, aceasta blocand, in opinia lor, aplicarea Codului muncii, si majorarea salariului minim pe economie la cel putin 850 de lei, scrie Mediafax. Protestatarii au scandat Jos Guvernul Ponta! si aveau in maini cartoane inscriptionate cu Dont fuck my job!. Presedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat ca actiunile din .

Participantii la protestul Cartel Alfa de la Galati au cerut DEMISIA lui Liviu Pop si ...

Aproximativ 200 de persoane au participat, joi, la Galati, la un protest organizat de Cartel Alfa in fata sediului Prefecturii, cerand demisia ministrului delegat pentru dialog social Liviu Pop si interventia Guvernului pentru ca ArcelorMittal Galati sa nu inchida furnalele, scrie Mediafax. In timpul actiunii, care s-a desfasurat fara incidente de la ora 15:00 si pana la ora 17:00, liderul local al Cartel Alfa, Romica Garneata, a cerut demisia ministrului delegat pentru dialog social Liviu .

Sindicalistii de la Cartel ALFA protesteaza in toata tara

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA organizeaza in perioada 2-4 octombrie, actiuni de protest in judetele din tara, principala revendicare fiind modificarea Legii dialogului social, schimbata de PDL, la cererea Fondului Monetar International, anunta CNS Cartel ALFA printr-un comunicat de presa.

Sindicalistii Cartel Alfa protesteaza timp de trei zile

Sindicalistii Cartel Alfa protesteaza in toata tara, incepand de astazi si pana joi, intre orele 15. 00 si 18. 00, cerand modificarea Legii dialogului social, oprirea privatizarii companiilor strategice, crearea de locuri de munca si cresterea valorii salariului minim pentru 2013 la cel putin 850 de lei, informeaza sursele de presa.

CNS Cartel ALFA: Mitinguri de protest in toata tara

Confederatia Nationala Sindicala CNS) Cartel ALFA organizeaza, in perioada 2 - 4 octombrie, in intervalul orar 15:00 - 18:00, mitinguri de protest in toata tara, informeaza un comunicat de presa.

Brasov: Aproximativ 160 de grenade din Primul Razboi Mondial, gasite in timpul unor lucrari.

Mai multi muncitori care lucrau la constructia unui drum la Timisul de Jos Brasov) au anuntat pompierii, luni dimineata, dupa ce au gasit, in timpul sapaturilor, cateva grenade, ulterior fiind descoperite aproximativ 160 de grenade si trei mine antipersonal datand din primul razboi mondial, potrivit Mediafax. Imediat dupa solicitare, o echipa de pirotehnisti de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov a ajuns la locul indicat, iar in urma sapaturilor au fost descoperite 157 de .

Brasov: Aproximativ 160 de grenade din Primul Razboi Mondial, gasite in timpul unor lucrari

Mai multi muncitori care lucrau la constructia unui drum la Timisul de Jos Brasov) au anuntat pompierii, luni dimineata, dupa ce au gasit, in timpul sapaturilor, cateva grenade, ulterior fiind descoperite aproximativ 160 de grenade si trei mine antipersonal datand din Primul Razboi Mondial, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )