Libnet.ro
UNICEF

11:00

Brasov: Zeci de perchezitii la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune de 23 milioane lei

România Liberă România Liberă,
Brasov: Zeci de perchezitii la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune de 23 milioane lei

Saptezeci de perchezitii au loc, miercuri, in judetele Brasov si Arges, la persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest caz fiind estimat la 23 de milioane de lei. continuă pe România Liberă

Perchezitii in judetul Mehedinti, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala

Sase perchezitii au avut loc, miercuri dimineata, in mai multe localitati din judetul Mehedinti, la persoane suspectate de spalare de bani, evaziune fiscala, talharie si nerespectarea regimului armelor si.

Perchezitii in Bucuresti si in alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA fac, marti, 37 de perchezitii in Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, la sedii de firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest caz fiind estimat la doua milioane de euro.

DNA: 37 de perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DNA efectueaza marti dimineata perchezitii domiciliare la 37 de adrese situate in municipiul Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-un caz de evaziune fiscala, spalare de bani si aderare la un grup infractional organizat.

Perchezitii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala la unul din cei mai importanti oameni de afaceri din Banat

Procurorii DNA Timisoara au descins marti dimineata in mai multe locatii pentru efectuarea unor perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florin Maran. Potrivit pressalert. ro, in acelasi dosar se fac perchezitii si la sediile unor firme din Strehaia.

Zeci de persoane au protestat la MAE fata de votarea din strainatate cerand demisia lui Corlatean

Zeci de persoane, majoritatea tineri, protestau ieri seara in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe MAE) fata de organizarea alegerilor in strainatate, cerand demisia ministrului Titus Corlatean, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )