Libnet.ro
UNICEF

23:00

Brazilia: Presedinta Dilma Rousseff, tot mai aproape de demitere

România Liberă România Liberă,
Brazilia: Presedinta Dilma Rousseff, tot mai aproape de demitere

Deputatii brazilieni au deschis, duminica, calea pentru demiterea presedintei de stanga Dilma Roussef. Astfel, sustinatorii demiterii au obtinut doua treimi din voturile necesare pentru ca procedura sa fie trimisa la Senat, care va fi for decizional. continuă pe România Liberă

Brazilia: Presedinta Dilma Rousseff, mai aproape de destituire

Recursul inaintat de Guvernul brazilian pentru anularea procedurii din Parlament care vizeaza destituirea presedintei Dilma Rousseff a fost respins, vineri, de Curtea Suprema. Decizia vine cu doua zile inainte de votul de duminica al deputatilor.

Minerii de la CEO sunt tot mai aproape de Bucuresti. Ei solicita Guvernului sa salveze Complexul (VIDEO)

Minerii Complexului Energetic Oltenia care participa la Marsul disperarii sunt tot mai aproape de Bucuresti, informeaza B1 TV. Desi unii dintre ortaci au fost nevoiti sa renunte la mars din cauza.

Astra Giurgiu, tot mai aproape de titlul de campioana, dupa ce a castigat in fata Stelei, scor 2-0

Astra Giurgiu si FC Steaua au jucatsambata seara, la Giurgiu, cel mai importantmeci al sezonului. Aceasta partidacare poatedecide in mare masura noua campioana a.

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, este tot mai aproape de impeachment. Curtea Suprema a respins cererea sa de anulare a procedurii parlamentare de destituire

Curtea Suprema a Braziliei a respins vineri recursul inaintat de Guvern pentru anularea procedurii din Parlament privind destituirea presedintei Dilma Rousseff, cu doua zile inaintea votului crucial de duminica al deputatilor si care pare sa se indrepte tot mai mult spre un verdict defavorabil sefei statului.

Dilma Rousseff, fosta membra a gherilei marxiste, pierde batalia cu deputatii pucisti VIDEO

Dilma Rousseff, o fosta membra a gherilei marxiste in timpul dictaturii, care i-a sfidat pe judecatorii militari, a pierdut acum, ca presedinta nepopulara, 45 de ani mai tarziu, lupta cu deputatii pucisti care au trimis-o in fata Senatului sa o destituie.

Camera Inferioara a Parlamentului brazilian a aprobat procedurile de destituire a presedintelui Dilma Rousseff

Procedurile de destituire a presedintelui brazilian, Dilma Rousseff, au fost aprobate de Camera Inferioara a Parlamentului tarii sud-americane, informeaza BBC News. Hotararea a fost adoptata cu 367 de.

Masinile hibride si electrice, tot mai dorite de romani

Romanii sunt tot mai atrasi de masinile hibride si electrice. Statistica pe primele trei luni ale acestui an dovedeste asta. Potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, in aceasta perioada vanzarile de masini pe acest segment au crescut cu 113,6%, in comparatie cu aceeasi perioada din 2015, anunta Agerpres.

Romancele aleg sa devina mame tot mai tarziu, astfel ca media nationala a ajuns la 27 de ani (VIDEO)

Romancele aleg sa devina mame tot mai tarziu. Din 1990 si pana acum varsta la care femeile din tara noastra au primul copil a crescut cu cinci ani. Astfel, media nationala a ajuns la 27 de.

Romanii cumpara din strainatate tot mai multe masini Dacia second-hand

Romanii au ajuns sa cumpere tot mai multe autoturisme Dacia la mana a doua din Germania si Franta. inmatricularile acestora au urcat cu 60% in primul trimestru, marca romaneasca.

Deputatii brazilieni au votat in favoarea destituirii presedintelui Dilma Rousseff

Membrii Camerei Deputatilor din Congresul Braziliei au votat in favoarea destituirii Dilmei Rousseff din functia de presedinte al tarii, luni dimineata, marcand un pas important in inlaturarea ei de la sefia statului sud-american. Rousseff este acuzata ca ar fi cosmetizat bugetul tarii in 2014 pentru a favoriza realegerea sa pentru un al doilea mandat consecutiv de presedinte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )