Libnet.ro
UNICEF

00:07

BREXIT. Cine ar putea fi viitorul premier britanic

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Cine ar putea fi viitorul premier britanic

Presa britanica incearca sa afle cine va fi viitorul premier, dupa ce va pleca David Cameron. Pana acum, ministrul de finante al Marii Britanii, George Osborne, a declarat ca nu va incerca sa candideze la sefia Partidului Conservator. Potrivit sondajelor de opinie, favorit pentru aceasta pozitie este ministrul britanic de interne, Theresa May, care pare sa se situeze mult mai bine decat fostul primar londonez, Boris Johnson, sustinator proeminent al campaniei pentr Brexit. continuă pe România Liberă

Viitorul premier britanic va fi ales cel mai tarziu pe 2 septembrie

Viitorul lider al conservatorilor si prim-ministru britanic va fi ales cel tarziu pe 2 septembrie, conform unui calendar prezentat luni de comitetul responsabil cu organizarea competitiei declansate de decizia lui David Cameron de a parasi conducerea partidului si a guvernului, in urma votului prin care britanicii au hotarat iesirea tarii in Uniunea Europeana, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Franta vrea desemnarea unui nou premier britanic in cateva zile

Franta vrea desemnarea unui nou premier britanic care sa il inlocuiasca pe David Cameron cat mai rapid, preferabil in cateva zile, a declarat seful diplomatiei de la Paris, Jean-Marc Ayrault, citat de BBC News, potrivit News. ro.

Presa britanica, dupa eliminarea Angliei de la Euro 2016: Am fost umiliti de pestisorul Islanda

Eliminarea Angliei de la Campionatul European din Franta, dupa ce a pierdut in fata Islandei, scor 1-2, a stranit comentarii dure in presa britanica si critici din partea unor fosti internationali englezi. Publicatiile din Marea Britanie au descris rezultatul Angliei ca fiind un esec mizerabil in fata unei nationale care se afla pe locul 34 in lume.

BREXIT. Cine va fi negociatorul Marii Britanii pentru iesirea din UE?

Marea Britanie trebuie sa decida cine sa o reprezinte pentru ca negocierile sale cu UE sa capete contur, a declarat luni ministrul de externe al Frantei, Jean-Marc Ayrault, aflat in drum spre Praga, pentru negocieri solidare pe tema Brexitului in Cehia, membru estic al UE, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

BREXIT. Cine va conduce negocierile privind iesirea Marii Brianii din UE

Diplomatul belgian Didier Seeuws a fost numit vineri reprezentantul grupului de lucru al Consiliului de Ministri in care sunt reprezentate statele membre ale UE) pentru Brexit si va conduce negocierile Uniunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )