Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa britanica, dupa eliminarea Angliei de la Euro 2016: Am fost umiliti de pestisorul Islanda

Hotnews Hotnews,
 Presa britanica, dupa eliminarea Angliei de la Euro 2016: Am fost umiliti de pestisorul Islanda

Eliminarea Angliei de la Campionatul European din Franta, dupa ce a pierdut in fata Islandei, scor 1-2, a stranit comentarii dure in presa britanica si critici din partea unor fosti internationali englezi. Publicatiile din Marea Britanie au descris rezultatul Angliei ca fiind un esec mizerabil in fata unei nationale care se afla pe locul 34 in lume. continuă pe Hotnews

Razvan Burleanu, despre evolutia Romaniei la Euro 2016: A fost vorba de neputinta. Jucatorii nu fac fata meciurilor disputate intr-un interval scurt / Contractul lui Iordanescu nu va fi prelungit

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a sustinut o conferinta de presa, unde a vorbit despre evolutia nationalei Romaniei de la Campionatul European din Franta. Burleanu a anuntat ca selectionerul Anghel Iordanescu nu va mai continua pe banca tricolorilor si a dezvaluit conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca noul antrenor.

Gary Lineker, despre eliminarea Angliei: Ne-a batut o tara (n.r. Islanda) cu mai multi vulcani decat jucatori profesionisti

Anglia a parasit Euro 2016 prin usa din dos, dupa ce a fost eliminata in optimi de Islanda, scor 2-1. Gary Lineker, fost international britanic, a comentat in stilul caracteristic eliminarea englezilor de la turneul final gazduit de Franta: Ne-a batut o tara n. r. Islanda) cu mai multi vulcani decat jucatori profesionisti.

Antrenorul Roy Hodgson a demisionat, dupa ce ANGLIA a fost eliminata de la EURO 2016

Selectionerul echipei de fotbal a Angliei, Roy Hodgson, si-a anuntat demisia dupa eliminarea reprezentativei Albionului de la EURO 2016 de catre modesta formatie a Islandei.

VIDEO Euro 2016: Anglia-Islanda 1-2/ Surprinzatoarea Islanda

Islanda a castigat ultimul meci al optimilor de finala de la Euro 2016, scor 2-1, si a eliminat-o din competitie pe nationala Angliei. Rooney a deschis scorul pentru englezi din penalty 4'), iar Sigurdsson a egalat doua minute mai tarziu. Sigthorsson a inscris golul victoriei in minutul 18, gol la care a contribuit si portarul Hart. Islandezii isi vor continua parcusul la Euro in sferturi, unde o vor intalni pe Franta, tara gazda a competitiei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Anglia vs Islanda.

VIDEO Euro 2016: Italia-Spania 2-0/ Spania, final de drum la Euro 2016

Campioana europeana en-titre, Spania, a fost eliminata de la Euro 2016, dupa ce a pierdut in fata Italiei, scor 0-2, meciul din optimi de pe Stade de France. Chiellini a deschis scorul in minutul 33, iar Pelle a marcat golul doi al victoriei in finalul partidei 90+1'). Italia s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe nationala Germaniei, pe 2 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Italia vs Spania.

EURO 2016, o experienta UNICA pentru arbitrii romani prezenti in Franta

Arbitrajul romanesc a revenit dupa foarte multi ani in elita fotbalului. Euro 2016 a fost prima experienta majora pentru centralul Ovidiu Hategan, care in acelasi timp, devine primul roman care conduce la centru un meci de Euro, dupa Ioan Igna, in 1988.

VIDEO Euro 2016: Belgia - Ungaria 4-0/ Hazard, omul partidei

Belgia a obtinut biletele pentru sferturile Euro 2016, dupa o victorie categorica, scor 4-0, cu Ungaria. Eden Hazard a fost ales omul partidei de catre Uefa. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Belgia vs Ungaria.

EURO 2016. Tara Galilor, triumfatoare in duelul britanic

Tara Galilor s-a calificat in sferturile EURO 2016, dupa o victorie la limita, 1 - 0, in fata Irlandei de Nord. Partida a fost decisa de autogolul lui Gareth McAuley din minutul 75.

EURO 2016. Polonia este prima echipa calificata in sferturi

Polonia s-a calificat in sferturile de finala ale EURO 2016, dupa o victorie la penalty-uri in fata Elvetiei. La finalul celor 120 de minute de joc scorul a fost 1 - 1. Pentru polonezi a deschis.

EURO 2016. Franta s-a calificat in sferturi, dupa ce a invins Irlanda

Nationala de fotbal a Frantei, gazda EURO 2016, s-a calificat in sferturi de finala, dupa ce a trecut de Irlanda cu scorul de 2-1 0-1), in meciul care s-a disputat duminica la Lyon in optimi de finala. Irlanda a deschis scorul in minutul 2, prin penalty-ul lui Robbie Brady. Franta a revenit in actul secund, cu golurile lui Antoine Griezmann din minutele 57 si 61.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )