Libnet.ro
UNICEF

07:30

EURO 2016. Polonia este prima echipa calificata in sferturi

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Polonia este prima echipa calificata in sferturi

Polonia s-a calificat in sferturile de finala ale EURO 2016, dupa o victorie la penalty-uri in fata Elvetiei. La finalul celor 120 de minute de joc scorul a fost 1 - 1. Pentru polonezi a deschis. continuă pe Antena3

Polonia, prima echipa calificata in sferturile Campionatului European dupa ce s-a impus la penalty-uri in fata Elvetiei (VIDEO+FOTO)

Polonia este prima echipa care s-a calificat in sferturile Campionatului European dupa ce s-a impus la loviturile de departajare in fata Elvetiei. Polonezii au deschis scorul in minutul 39 prin B.

Euro 2016 FOTOGALERIE Elvetia-Polonia 1-1 (4-5 dupa penaltiuri)/ Polonia, prima echipa calificata in sferturi

Polonia este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Campionatului European din Franta, dupa ce s-a impus la loviturile de departajare in fata Elvetiei, scor 5-4. La finalul celor 90 de minute regulametare scorul a fost 1-1. Blaszczykowski a deschis scorul pentru polonezi in minutul 39, iar Elvetia a egalat prin Shaqiri in minutul 82. Polonia va juca in sferturi cu invingatoarea partidei Croatia vs Portugalia.

Primul meci decis la penalty-uri, la Euro 2016. Polonia a invins Elvetia si e prima echipa calificata in sferturile de finala

Reprezentativa Poloniei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European, dupa ce a invins selectionata Elvetiei, scor 5-4, in urma loviturilor de departajare, la Saint-Etienne.

ANALIZA De acum incepe adevarata competitie! Rezultatele, marcatorii si analiza celor sase grupe ale Euro 2016

Elvetia si Polonia deschid sambata faza optimilor Campionatului European, in timp ce Portugalia e prima echipa calificata in fazele eliminatorii fara sa fi castigat vreun meci.

Surpriza uriasa la EURO 2016. Viitoarea adversara a Romaniei trece in sferturi

Polonia este prima tara care se califica in sferturile EURO 2016, dupa ce a trecut la penalty-uri de Elvetia. Nationalele de fotbal ale Poloniei si Elvetiei erau la egalitate, 1-1 1-0), dupa 120 de.

Polonia elimina Elvetia la 11 metri si ajunge in sferturi

Polonia, viitoare adversara a Romaniei in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018, este prima echipa calificata in sferturile de finala la EURO 2016 dupa o victorie in fata Elvetiei la loviturile de departajare. Dupa 90 si 120 de minute scorul a fost egal, 1-1, iar la loteria penalty-urilor singura lovitura a fost ratata de Granit Xhaka.

VIDEO Reactie fabuloasa a unui comentator islandez in finalul meciului cu Ungaria. Cum a sarbatorit calificarea echipei sale in optimile Euro 2016

Islanda a reusit o calificare meritorie in optimile Euro 2016, la chiar prima participare a acestei echipe la un turneu final.

Euro 2016, meciurile din 25 iunie: Elvetia-Polonia (16:00), Tara Galilor-Irlanda de Nord (19:00), Croatia-Portugalia (22:00)

Dupa doua zile de pauza de la incheierea fazei grupelor, Euro 2016 continua cu optimile de finala, faza a competitiei care se va disputa in 3 zile. Prima runda eliminatorie a Campionatului European debuteaza sambata, de la ora 16:00, cu partida dintre Elvetia si Polonia. Urmatoarele doua confruntari ale zilei sunt Tara Galilor-Irlanda de Nord 19:00) si Croatia-Portugalia 22:00). Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport si Pro Tv Croatia-Portugalia).

Dramatism maxim la EURO 2016: Portugalia cade pe locul 3 dupa un 3-3 cu Ungaria si dupa un gol in ultimele secunde marcat de Islanda

Grupa F a adus cel mai dramatic final posibil de la EURO 2016, miercuri seara. Portugalia s-a chinuit pentru un 3-3 cu Ungaria, iar la final se afla pe locul 2 in grupa, numai ca Islanda a inscris in ultimele secunde cu Austria, pentru ca nordicii sa ocupe pozitia secunda, iar lusitanii sa cada pe 3! Ronaldo era verde la fata la finalul meciului, la propriu, la fel ca tricoul Portugaliei. Totusi, echipa sa a reusitsa se califice gratie golurilor multe inscrise miercuri seara, chiar daca este la egalitate de puncte cu Albania, Turcia si Irlanda de Nord! .

Euro 2016, in cifre dupa faza grupelor - Tatarusanu, al patrulea pasator din echipa tricolorilor

Faza grupelor de la Euro 2016 s-a incheiat, tintarul optimilor fiind deja completat. Conform Uefa, am avut pana acum o medie 1. 92 goluri pe meci, inscriindu-se la fiecare 47 de minute. Intorsi deja din Franta, tricolorii nu au reusit sa inscrie din actiune, iar Ciprian Tatarusanu a fost al patrulea pasator din echipa pregatita de Anghel Iordanescu. Intra in material pentru a vedea cifrele de la Euro 2016 dupa faza grupelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )