Libnet.ro
UNICEF

23:00

BREXIT. Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, nu va candida la sefia Partidului Conservator

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, nu va candida la sefia Partidului Conservator

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, lider al campaniei pro-Brexit si considerat unul dintre favoriti la inlocuirea lui David Cameron ca prim-ministru, a anuntat joi ca nu va candida la sefia Partidului Conservator, anunta BBC, preluat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Boris Johnson anunta ca nu va candida pentru presedintia Partidului Coservator si, implicit, pentru cea de premier

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, considerat de multi favorit pentru a deveni viitorul premier in Marea Britanie, a anuntat joi ca nu va candida la functia de presedinte al Partidului Conservator si, implicit, a cea de sef al Guvernului,.

Va fi sau nu Brexit? Lovitura de maestru a lui David Cameron

Prim-ministrul britanic a facut o miscare de amanare a Brexit-ului prin care rivalii sai conservatori - si in primul rand fostul primar al Londrei, Boris Johnson - sunt sah si mat.

BREXIT. Cine ar putea fi viitorul premier britanic

Presa britanica incearca sa afle cine va fi viitorul premier, dupa ce va pleca David Cameron. Pana acum, ministrul de finante al Marii Britanii, George Osborne, a declarat ca nu va incerca sa candideze la sefia Partidului Conservator. Potrivit sondajelor de opinie, favorit pentru aceasta pozitie este ministrul britanic de interne, Theresa May, care pare sa se situeze mult mai bine decat fostul primar londonez, Boris Johnson, sustinator proeminent al campaniei pentr Brexit.

UPDATE Surpriza majora in tabara conservatorilor britanici: Liderul Brexit, Boris Johnson, nu va candida pentru functia de premier

Liderul taberei Brexit, Boris Johnson, considerat favoritul principal la preluarea postului de prim ministru, a anuntat joi ca nu va candida pentru aceasta functie, scrie Reuters.

BREXIT. Boris Johnson, favorit pentru postul de premier al Marii Britanii, a anuntat ca nu va urmari postul

Boris Johnson, fost primar al Londrei si lider al campaniei Leave care a militat pentru Brexit, a anuntat ca nu va candida la sefia Partidului Conservator, dupa ce premeirul David Cameron si-a anuntat.

Ovidiu Hada a fost chemat in judecata de primarie pentru o paguba de 40.000 de euro. De ce a contestat fostul primar al Hunedoarei executarea silita

Tribunalul Hunedoara va decide daca Primaria Hunedoara il va putea executa silit pe fostul primar Ovidiu Hada, pentru suma de 171. 212 lei, considerata prejudiciu intr-un dosar in care Ovidiu Hada si fostul viceprimar Robert Dan, precum si alti fosti angajati ai primariei au fost condamnati.

Fostul primar al Galatiului, numit presedintele organizatiei judetene a UNPR

Fostul primar al municipiului Galati, Marius Stan, a anuntat astazi, pe pagina sa de Facebook, ca a fost numit in functia de presedinte al organizatiei judetene a UNPR, dar ca va ramane si presedinte al organizatiei municipale a aceleiasi formatiuni politice.

Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, a scapat de controlul judiciar

Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a scapat de masura controlului judiciar, in dosarul in care DNA Ploiesti il acuza de complicitate la trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat, dupa ce procurorii nu au mai cerut prelungirea masurii preventive.

Fostul primar al Ploiestiului, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta

Fostul primar al Ploiestiului, senatorul Andrei Volosevici, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu si doua fapte de trafic de influenta in legatura cu finantarea echipei FC Petrolul Ploiesti si atribuirea unui contract de lucrari, potrivit unui comunicat de presa al DNA remis redactiei.

Fostul primar al Ploiestiului, Andrei Volosevici, trimis in judecata

Fostul primar al Ploiestiului, senatorul Andrei Volosevici, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu si doua fapte de trafic de influenta in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )