Libnet.ro
UNICEF

00:07

BREXIT. Boris Johnson, favorit pentru postul de premier al Marii Britanii, a anuntat ca nu va urmari postul

Antena3 Antena3,
BREXIT. Boris Johnson, favorit pentru postul de premier al Marii Britanii, a anuntat ca nu va urmari postul

Boris Johnson, fost primar al Londrei si lider al campaniei Leave care a militat pentru Brexit, a anuntat ca nu va candida la sefia Partidului Conservator, dupa ce premeirul David Cameron si-a anuntat. continuă pe Antena3

UPDATE Surpriza majora in tabara conservatorilor britanici: Liderul Brexit, Boris Johnson, nu va candida pentru functia de premier

Liderul taberei Brexit, Boris Johnson, considerat favoritul principal la preluarea postului de prim ministru, a anuntat joi ca nu va candida pentru aceasta functie, scrie Reuters.

Liderul taberei BREXIT insista ca iesirea Marii Britanii din UE nu trebuie grabita

Liderul taberei Brexit, Boris Johnson, a asigurat ca iesirea din Uniunea Europeana trebuie sa se faca 'fara graba', incercand sa-i linisteasca pe britanicii care traiesc in.

BREXIT. Cine ar putea fi viitorul premier britanic

Presa britanica incearca sa afle cine va fi viitorul premier, dupa ce va pleca David Cameron. Pana acum, ministrul de finante al Marii Britanii, George Osborne, a declarat ca nu va incerca sa candideze la sefia Partidului Conservator. Potrivit sondajelor de opinie, favorit pentru aceasta pozitie este ministrul britanic de interne, Theresa May, care pare sa se situeze mult mai bine decat fostul primar londonez, Boris Johnson, sustinator proeminent al campaniei pentr Brexit.

Boris Johnson anunta ca nu va candida pentru presedintia Partidului Coservator si, implicit, pentru cea de premier

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, considerat de multi favorit pentru a deveni viitorul premier in Marea Britanie, a anuntat joi ca nu va candida la functia de presedinte al Partidului Conservator si, implicit, a cea de sef al Guvernului,.

BREXIT. Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, nu va candida la sefia Partidului Conservator

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, lider al campaniei pro-Brexit si considerat unul dintre favoriti la inlocuirea lui David Cameron ca prim-ministru, a anuntat joi ca nu va candida la sefia Partidului Conservator, anunta BBC, preluat de Agerpres.

Drepturile cetatenilor din Marea Britanie vor fi pe deplin respectate

Boris Johnson, lider al taberei Brexit a declarat ca cetatenii care traiesc in Marea Britanie beneficiaza in continuare de drepturile europene, la fel cum se intampla si in cazul britanicilor stabiliti in strainatate.

Umor post-Brexit: Discursul lui Boris Johnson, urcat pe site-ul de filme pentru adulti Pornhub (FOTO)

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana a lansat un mare val de confuzie la nivelul continentului european, iar britanicii, indeosebi, in contextul in care sunt direct vizati de.

Boris Johnson adopta un ton mult mai conciliant: Marea Britanie face parte din Europa si va ramane intotdeauna o parte a Europei

Liderul taberei Brexit, Boris Johnson, a adoptat un ton neobisnuit de conciliant cu adversarii sai, afirmand ca Marea Britanie face parte din Europa iar cooperarea cu vecinii sai continentali se va intensifica, scrie AFP.

BREXIT. Statele Unite, avertisment pentru Uniunea Europeana

Secretarul de stat american John Kerry a avertizat luni Uniunea Europeana cu privire la pericolul unei abordari pline de razbunare in urma deciziei Marii Britanii de a parasi blocul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )