Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bruxelles e in haos. Dacian Ciolos: Nu sunt romani printre victime

Antena3 Antena3,
Bruxelles e in haos. Dacian Ciolos: Nu sunt romani printre victime

Pentru Romania nu exista riscuri in aceste momente, a anuntat premierul Dacian Ciolos. Acesta a precizat ca a avut intalniri atat cu presedintele Iohannis, cat si cu ministrul. continuă pe Antena3

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Atentate la Bruxelles. Trei cetateni romani, printre raniti

Ministerul Afacerilor Externe transmite ca, potrivit informatiilor detinute la acest moment, exista confirmarea faptului ca trei cetateni romani au fost raniti in atentatele care au avut loc marti, 22 martie, la Bruxelles. Dintre acestia, doi cetateni romani se afla in spital, iar unul a fost deja externat, potrivit comunicatului MAE.

Atentate la Bruxelles. Trei cetateni romani, printre raniti INFOGRAFIE

Ministerul Afacerilor Externe transmite ca, potrivit informatiilor detinute la acest moment, exista confirmarea faptului ca trei cetateni romani au fost raniti in atentatele care au avut loc marti, 22 martie, la Bruxelles. Dintre acestia, doi cetateni romani se afla in spital, iar unul a fost deja externat, potrivit comunicatului MAE.

Barbatul care l-a abordat pe Dacian Ciolos la Cluj pe tema migrantilor a incercat sa i se adreseze premierului si la Alba Iulia

Barbatul care i-a strigat lui Dacian Ciolos, la Cluj, pe 4 martie, De ce permiteti sa fie adusi migranti islamisti in Romania? a incercat sa il abordeze pe premier si luni, la Alba Iulia, insa de aceasta data primul ministru a refuzat dialogul. Calin Marincus a fost prezent, luni, in fata Primariei Alba Iulia, unde l-a asteptat pe Dacian Ciolos sa iasa din institutie, unde primul ministru avea o intalnire cu autoritatile locale. In momentul in care a iesit din cladire, premierul a refuzat sa se opreasca sa discute cu barbatul, relateaza Mediafax.

Dacian Ciolos face recomandari de vacanta pe Facebook. Unde a fost premierul in weekend

Premierul Dacian Ciolos a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care lauda zona turistica Luncile Prigoanei - Sugag, postand cateva fotografii facute acolo. Dacian Ciolos le-a facut.

Ce a facut premierul Dacian Ciolos in comuna din Alba cu investitii de 16 milioane de euro din fonduri europene

Premierul Dacian Ciolos a vizitat in comuna Ciugud din judetul Alba doua mici afaceri dezvoltate cu fonduri europene. in final, Ciolos si ministrii Dincu, respectiv Achimescu, au parcurs 10 km pe Transalpina de Ciugud, primul drum agricol din tara asfaltat cu fonduri europene.

Dacian Ciolos, despre Legea darii in plata: Trebuie sa vizeze cazurile sociale

Legea darii in plata trebuie sa vizeze intr-adevar cazuurile sociale, a declarat, luni, premierul Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos: Legea darii in plata poate arunca in aer sistemul bancar

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni la Alba Iulia ca este de acord cu legea darii in plata doar daca aceasta va viza cazurile sociale, respectiv persoanele fizice care au cumparat locuinte si nu mai pot plati ratele. Ciolos a spus ca nu este de acord ca legea sa fie un paravan pentru cei care au luat credite de milioane de euro pentru a construi locuinte.

VIDEO Premierul Dacian Ciolos, abordat la Alba Iulia pe tema poluarii industriale din Sebes

Premierul Dacian Ciolos a sosit luni dimineata la sediul Primariei Alba Iulia unde participa la o intalnire cu reprezentanti ai institutiei, Consiliului Judetean si Prefecturii. La intrarea in cladire, Ciolos a fost abordat de reprezentanti ai asociatiei Prima Natura din Sebes care a organizat mai multe proteste impotriva poluarii din oras.

Premierul Dacian Ciolos lanseaza in Alba programul pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate

Premierul Dacian Ciolos participa luni la o vizita in judetul Alba, insotit de ministrii Achim Irimescu si Vasile Dincu. Ciolos se intalneste cu reprezentantii autoritatilor locale si lanseaza in comuna Ciugud un program destinat dezvoltarii clasei de mijloc la sate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )