Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bruxelles: NATO si Rusia reiau dialogul, dupa doi ani

România Liberă România Liberă,
Bruxelles: NATO si Rusia reiau dialogul, dupa doi ani

Alianta Nord-Atlantica si Rusia, ale caror relatii au fost grav afectate de criza ucraineana, reiau, miercuri, dialogul la Bruxelles, pentru prima oara din iunie 2014. continuă pe România Liberă

Dupa doi ani in care a fugit de lege, un barbat din Galati s-a predat politistilor

Barbatul in varsta de 31 de ani este din comuna Ivesti si era dat in urmarire nationala din anul 2014. Acesta s-a predat la sediul Postului de Politie din localitate.

Prima reuniune a Consiliului NATO-Rusia din ultimii doi ani

La Bruxelles urmeaza sa aiba loc, miercuri, prima reuniune a Consiliului NATO-Rusia din ultimii doi ani, la nivel de ambasadori. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a spus ca Alianta Nord Atlantica si Rusia vor lua in discutie comportamentul primejdios al avioanelor militare ruse, care au zburat la mica distanta de un avion de recunoastere si de un distrugator american, in Marea Baltica.

Reuniune cruciala la Bruxelles. NATO avertizeaza ca Rusia incalca regulile

Alianta Nord-Atlantica si Rusia au disensiuni profunde si persistente, a declarat, miercuri, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, dupa reuniunea de la Bruxelles. NATO si Rusia au disensiuni profunde .

Un baietel de doi ani, noua senzatie a Internetului. Ce face cand e prins ca a mazgalit oglinda cu ruj

Un baietel de doi ani, din Marea Britanie, a devenit senzatia Internetului cu explicatia pe care a gasit-o pentru urmele de ruj lasate pe o oglinda. Ispasit, ca orice copil prins in fapt, Noel ii .

Crima odioasa in Sibiu: O mama a povestit dupa 3 ani cum si-a ucis copilul de 4 ani, alaturi de concubinul sau (VIDEO)

Caz socant in judetul Sibiu. O mama a recunoscut, dupa 3 ani, ca si-a ucis copilul. Femeia si-a denuntat iubitul, alaturi de care a comis fapta, arata B1 TV. Totul a pornit dupa ce barbatul l-ar fi b.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )