Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bruxelles: Ponta: Au fost multe minciuni din partea PDL

B1 B1,
Bruxelles: Ponta: Au fost multe minciuni din partea PDL

Aflat la Bruxelles pentru a participa la congresul PES, Victor Ponta a comentat, intr-o declaratie de presa, declaratiile facute astazi de reprezentanti PDL la lansarea ARD. Ponta a subliniat faptul. continuă pe B1

Ponta la Bruxelles: Au fost multe minciuni din partea PDL

Aflat la Bruxelles pentru a participa la congresul PES, Victor Ponta a declarat, sambata, intr-o declaratie de presa, ca reprezentantii PDL i-au dezimformat reprezentantii UE. Colegii de la PDL i-au.

Sebastian Ghita va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, patronul televiziunii de stiri RTV si finantatorul echipei de baschet Asesoft, candideaza la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anuntat presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, informeaza sursele de presa.

Patronul RTV, Sebastian Ghita, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, patronul televiziunii de stiri RTV si finantatorul echipei de baschet Asesoft, candideaza la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anuntat presedintele.

Europa creste, in asteptarea unor masuri din partea Chinei

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, pe fondul speculatiilor potrivit carora autoritatile din China ar putea lua noi masuri de sustinere a cresterii economice.

RADET: Apa calda va fi oprita in mai multe zone din Sectoarele 1,5 si 6 din Bucuresti

Reteaua de termoficare, la control. Locuitorii mai multor zone din sectoarele 1, 5 si 6 ale Capitalei vor ramane fara apa calda, astazi, incepand cu ora 9. Asta pentru ca RADET va face o serie de probe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )