Libnet.ro
UNICEF

08:30

Europa creste, in asteptarea unor masuri din partea Chinei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europa creste, in asteptarea unor masuri din partea Chinei

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, pe fondul speculatiilor potrivit carora autoritatile din China ar putea lua noi masuri de sustinere a cresterii economice. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul petrolului urca, in asteptarea unor masuri in China

Cotatiile petroliere au urcat ieri, la bursele din SUA si Europa, lasand in urma cel mai redus nivel din ultimele doua luni, pe fondul speculatiilor potrivit carora oficialii din China vor lua noi masuri de stimulare a economiei.

Business Report: Ce construiesc in Romania miliardarii lumii; Conducerea Oltchim negociaza cu bancile rescadentarea imprumuturilor; Cine este Igor Ziuzyn, oligarhul Mechel; Pretul petrolului urca, in asteptarea unor masuri in China

Analiza: Oltenii, la fel de saraci ca moldovenii. Sunt situate in colturi diferite ale tarii, dar au aceeasi soarta. Oltenia si Moldova nu reusesc, de peste 20 de ani. Viitoarele modele Audi Q, anticipate de Crosslane Coupe. Marea surpriza pe care Audi a dezvaluit-o cu ocazia Salonului Auto de la Paris este conceptul.

Uniunea Europeana face apel la calmarea situatiei din Marea Chinei de Est.

Uniunea Europeana a facut marti apel la toate partile implicate in criza din Marea Chinei de Est sa ia toate masurile necesare pentru calmarea situatiei intr-o regiune unde UE are interese importante, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Fara sa nominalizeze China, Japonia sau Taiwanul, sefa diplomatiei UE, Catherine Ashton, a cerut, intr-un comunicat scurt, tuturor partilor implicate sa caute o solutie pasnica si mutuala, in conformitate cu dreptul international si Conventia .

Sebastian Ghita va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, patronul televiziunii de stiri RTV si finantatorul echipei de baschet Asesoft, candideaza la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anuntat presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, informeaza sursele de presa.

Patronul RTV, Sebastian Ghita, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, patronul televiziunii de stiri RTV si finantatorul echipei de baschet Asesoft, candideaza la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anuntat presedintele.

Helen Mirren va primi premiul pentru intreaga cariera din partea Academiei Europene de Film

Actrita britanica Helen Mirren urmeaza sa primeasca premiul pentru intreaga cariera din partea Academiei Europene de Film, la decernarea premiilor planificata pentru 1 decembrie, in Malta. Actrita.

Botosani: Verginel Gireada, un fost primar condamnat la inchisoare cu suspendare, candidat din partea PNL la Parlament

Un fost primar din judetul Botosani, care a fost condamnat, in luna aprilie a acestui an, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals intelectual, va candida din partea Partidului National Liberal PNL) la alegerile parlamentare din 9 decembrie, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )