Libnet.ro
UNICEF

10:30

Helen Mirren va primi premiul pentru intreaga cariera din partea Academiei Europene de Film

B1 B1,
Helen Mirren va primi premiul pentru intreaga cariera din partea Academiei Europene de Film

Actrita britanica Helen Mirren urmeaza sa primeasca premiul pentru intreaga cariera din partea Academiei Europene de Film, la decernarea premiilor planificata pentru 1 decembrie, in Malta. Actrita. continuă pe B1

Horatiu Malaele va primi premiul de excelenta al Festivalului International de Film ...

Actorul Horatiu Malaele va fi distins cu premiul de excelenta al Festivalului International de Film Comedy Cluj, care va avea loc in perioada 12-21 octombrie la Cluj-Napoca, potrivit Mediafax. Conform unui comunicat de presa transmis, luni, de organizatorii Comedy Cluj, actorul Horatiu Malaele va fi distins cu premiul de excelenta al festivalului, ceremonia urmand sa aiba loc in 17 octombrie, de la ora 17. 00, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca. Acordarea premiului de excelenta in cadrul .

F1: Contractul pentru Marele Premiu din Singapore a fost prelungit pana in 2017

Contractul pentru Marele Premiu de Formula 1 din Singapore cu Bernie Ecclestone, patronul Formula One Management FOM), a fost prelungit cu 5 ani, pana in 2017, a anuntat sambata guvernul acestui stat-oras, cu ocazia unei conferinte de presa la care a fost prezent Ecclestone, informeaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )