Libnet.ro
UNICEF

12:30

F1: Contractul pentru Marele Premiu din Singapore a fost prelungit pana in 2017

Hotnews Hotnews,
F1: Contractul pentru Marele Premiu din Singapore a fost prelungit pana in 2017

Contractul pentru Marele Premiu de Formula 1 din Singapore cu Bernie Ecclestone, patronul Formula One Management FOM), a fost prelungit cu 5 ani, pana in 2017, a anuntat sambata guvernul acestui stat-oras, cu ocazia unei conferinte de presa la care a fost prezent Ecclestone, informeaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

MP Singapore: Pole-position pentru Lewis Hamilton

Lewis Hamilton McLaren) a reusit cel mai bun timp - 1:46. 362 - in calificarile de sambata pentru Marele Premiu din Singapore, fiind urmat de venezueleanul Pastor Maldonado Williams-Renault). Sebastian Vettel Red Bull-Renault) a obtinut al treilea timp, dupa ce in antrenamentele de vineri a fost cel mai rapid.

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Singapore (16:00)

Onlinesport. ro transmite in direct de la ora 16:00 calificarile care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al statului Singapore.

MP Singapore, antrenamente 1: Sebastian Vettel, cel mai rapid

Sebastian Vettel RedBull) a fost cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere contand pentru Marele Premiu din Singapore la Formula 1. Germanul a fost urmat de Lewis Hamilton McLaren) si Jenson Button McLaren).

Formula 1: MP al Singapore, pana in 2017.

Contractul pentru Marele Premiu de Formula 1 al Singapore cu Bernie Ecclestone, patronul Formula One Management FOM), a fost prelungit cu 5 ani, pana in 2017, a anuntat sambata guvernul acestui stat-oras, cu ocazia unei conferinte de presa la care a fost prezent Ecclestone, informeaza AFP, citata de Agerpres. Cel mai greu a fost sa-l convingem pe ministru ca nu alergam pe gratis, a glumit Ecclestone, 81 de ani, celebru pentru calitatile sale de om de afaceri. A fost greu de admis, a .

Vettel, cel mai rapid in primele antrenamente din Singapore

Campionul mondial Sebastian Vettel a stabilit, vineri, cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Statului Singapore.

Audi: Vom lansa versiuni e-tron pentru fiecare model din gama

Audi planuieste sa lanseze pana in anul 2020 cate o versiune electrica pentru fiecare model din gama. Versiunile cu zero emisii vor primi indicativul e-tron.

Elevii din Galati nu mai primesc lapte si corn: CJ a reziliat contractul pentru ca micutii primeau alte produse

Au vrut doar lapte si corn, dar nu s-au ales cu nimic. 000 de elevi galateni nu mai primesc lapte si corn dupa ce Consiliul Judetean a reziliat contractul cu firma distribuitoare. Motivul este ca de multe.

Probleme cu mailul pentru utilizatorii Blackberry din Romania

Serviciul de mail nu mai poate fi accesat de utilizatorii Balckberry din Europa din cauza unor probleme tehnice aparute vineri dimineata, in jurul orei 08. 45, pe un server, comunica site-ul Wall Stret Journal. Prin.

Oprescu: Azi am vazut studiul de fezabilitate pentru sala polivalenta, din zona Arenei Nationale.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca a vazut studiul de fezabilitate si desenele facute pentru construirea unei sali polivalente pe Bulevardul Basarabiei, in zona Parcului Lia Manoliu, pe care in perioada urmatoare urmeaza sa le supuna dezbaterii publice, potrivit Mediafax. Sorin Oprescu a spus, joi, ca are in plan si constructia unei sali polivalente pe Bulevardul Basarabiei, in zona Parcului Lia Manoliu. Astazi de dimineata joi-n. r. ) am vazut studiul de .

Sase suflete... dintr-un foc. Final fericit pentru o familie din Statele Unite

Reuniune fericita pentru o familie din Statele Unite. Dupa 4 luni de emotii si tratamente, si-au putut aduce acasa copiii. Pe toti 6. Sextupletii se nascusera prematur si, pentru multi dintre ei,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )