Libnet.ro
UNICEF

14:30

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Singapore (16:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Calificarile Marelui Premiu din Singapore (16:00)

Onlinesport. ro transmite in direct de la ora 16:00 calificarile care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al statului Singapore. continuă pe Online Sport

F1: Contractul pentru Marele Premiu din Singapore a fost prelungit pana in 2017

Contractul pentru Marele Premiu de Formula 1 din Singapore cu Bernie Ecclestone, patronul Formula One Management FOM), a fost prelungit cu 5 ani, pana in 2017, a anuntat sambata guvernul acestui stat-oras, cu ocazia unei conferinte de presa la care a fost prezent Ecclestone, informeaza AFP, citata de Agerpres.

MP Singapore: Pole-position pentru Lewis Hamilton

Lewis Hamilton McLaren) a reusit cel mai bun timp - 1:46. 362 - in calificarile de sambata pentru Marele Premiu din Singapore, fiind urmat de venezueleanul Pastor Maldonado Williams-Renault). Sebastian Vettel Red Bull-Renault) a obtinut al treilea timp, dupa ce in antrenamentele de vineri a fost cel mai rapid.

Pole position pentru Hamilton la Singapore. Al patrulea consecutiv pentru McLaren

Britanicul Lewis Hamilton a obtinut cel mai bun timp in calificarile Marelui Premiu al Statului Singapore si va pleca in cursa de duminica pentru a treia oara in acest sezon din prima pozitie a grilei de start.

MP Singapore, antrenamente 1: Sebastian Vettel, cel mai rapid

Sebastian Vettel RedBull) a fost cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere contand pentru Marele Premiu din Singapore la Formula 1. Germanul a fost urmat de Lewis Hamilton McLaren) si Jenson Button McLaren).

Vettel, cel mai rapid in primele antrenamente din Singapore

Campionul mondial Sebastian Vettel a stabilit, vineri, cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Statului Singapore.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )