Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bruxelles-ul cere cote obligatorii. Prima reactie de la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Bruxelles-ul cere cote obligatorii. Prima reactie de la Bucuresti

Comisia Europeana a prezentat o propunere de repartizare intre statele membre ale UE a refugiatilor, iar Romania ar urma sa gazduiasca 6. 351 de imigranti dintr-un total de 160. 000 sositi deja in Grecia, Italia si Ungaria. Sistemul Dublin, caduc. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, dupa declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste numarul de migranti pe care Romania ii poate primi lucrurile s-au transat, in sensul in care autoritatile de la Bucuresti nu sunt de acord cu cote obligatorii. 43Cel care voteaza in cadrul Consiliului European este presedintele, a amintit Ponta, subliniind ca e foarte bine ca seful statului a anuntat care sunt posibilitatile Romaniei in acest moment in privinta gazduirii de refugiati.

Geoana: PSRO este impotriva impunerii unor cote obligatorii de imigranti. Insist pe un mecanism national de triere a celor care vin in Romania

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat ca este impotriva impunerii unor cote obligatorii de imigranti pentru Romania si ca este necesara modificarea unor legi precum cea a azilului si legiferarea unui.

SRI, prima reactie in cazul refugiatilor: Trebuie identificate rutele de migratie, anticipat modul in care acestia se vor manifesta in tarile unde vor ajunge si proiectata o strategie europeana coerenta

Serviciul Roman de Informatii are, marti, o prima reactie oficiala privind criza refugiatilor. Potrivit SRI, subiectul central de pe agenda europeana trebuie gestionat printr-o colaborare a tarilor membre UE,.

Prima reactie de la Cotroceni dupa anuntarea noilor cote de refugiati

Comisia Europeana cere Romaniei sa gazduiasca 6. 351 de imigranti dintr-un total de 160. 000 sositi in Grecia, Italia si Ungaria, potrivit unei propuneri de repartizare a acestora, publicata miercuri pe site-ul CE.

Ponta: Romania nu este de acord cu cote obligatorii in privinta imigrantilor

ACTUALIZARE 12:25 EUObserver: Ponta cere UE ca Romania sa adere la Schengen in schimbul primirii de azilanti Romania si Ciprul cer Uniunii Europene concesii in schimbul primirii unui numar de azilanti, informeaza astazi site-ul EUObserver. com, interpretand o declaratie a premierului roman Victor Ponta in sensul ca Bucurestiul nu va primi azilanti daca Romaniei nu i se permite sa adere la zona Schengen.

Cehia si Slovacia, impotriva sistemului de cote obligatorii de refugiati

Cehia si Slovacia nu sunt de acord cu sistemul de cote pentru redistribuirea refugiatilor pe care il pregateste Comisia Europeana, transmite Reuters. Premierul ceh Bohuslav Sobotka si omologul sau slovac Robert.

Subiectele Zilei: SRI, prima reactie la criza imigrantilor: Accentul ar trebui pus pe o colaborare inteligenta. Trebuie sa identificam rutele de migratie; Scandal la Primaria Sfantu Gheorghe. Veteranii de razboi nu au fost lasati sa arboreze tricolorul;

Peste 1. 000 de femei defavorizate vor beneficia gratuit de educatie perinatala Peste 1. 000 de femei defavorizate din Bucuresti si din alte sapte orase vor beneficia, incepand din toamna. Am calatorit cu activistii care ii ajuta pe refugiatii din Ungaria Refugiatii cu care am vorbit ne-au zis ca s-au obisnuit sa fie jefuiti de politia bulgara. La inceput, am crezut ca nu inteleg ce spun.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in optimi la US Open

Sunt foarte fericita de jocul meu in aceasta seara, a fost prima data cand am jucat in sesiunea de seara, dar am incercat sa-mi fac jocul. E frumos sa joc maine la mixt-dublu, e prima data cand fac asta,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )