Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bruxellesul aproba 20,5 milioane de euro pentru ca Renault sa investeasca in vehicule hibrid

Antena3 Antena3,
Bruxellesul aproba 20,5 milioane de euro pentru ca Renault sa investeasca in vehicule hibrid

Comisia Europeana a aprobat miercuri un ajutor in valoare de 20,5 milioane de euro acordat de Franta companiei Renault pentru un proiect de cercetare si dezvoltare in domeniul vehiculelor hibride, relateaza AFP. Pr. continuă pe Antena3

CE aproba un ajutor de 20,5 milioane de euro pentru Renault

Comisia Europeana CE) a aprobat, astazi, un ajutor in valoare de 20,5 milioane de euro acordat de Franta companiei Renault pentru un proiect de cercetare si dezvoltare in domeniul vehiculelor hibride, transmite AFP.

Electrocarbon ar putea imprumuta 15 milioane de euro pentru constructia de microhidrocentrale

Electrocarbon Slatina ELNG) vrea sa contracteze un credit de pana la 15 milioane de euro pentru construirea a patru microhidrocentrale pe raul Doftana.

Politic Show: Troc de milioane de euro pentru regionalizare; Eugen Tomac: In 2014, dreapta va fi unita sub Traian Basescu; Reconciliere ratata in USL; Maior l-a lasat pe Pop cu mana-n aer

Akos Mora, senatorul incompatibil, asteapta decizia plenului: Nu demisionez. Interpretarea ANI e exagerata. Senatorul PNL Akos Mora, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a cerut Senatului demiterea ca urmare a unei decizii definitive si irevocabile a instantei. Ponta: Am auzit ca Basescu a avut o parere foarte buna despre PSD; daca vrea sa se inscrie, nu-l primim. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in legatura cu afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora PSD va avea propriul candidat la Presedintie.

Teamnet va furniza MAE un portal de 4,5 mil. euro pentru facilitarea obtinerii vizei pentru Romania

Integratorul Teamnet International va furniza Ministerului Afacerilor Externe MAE) un portal care va facilita accesul cetatenilor straini la procesul de obtinere a vizelor pentru Romania, valoarea contractului fiind de 20,4 milioane de lei, TVA.

CE a semnat un acord de 4 milioane de euro pentru un proiect european

Comisia Europeana CE) a semnat un acord in valoare de 4 milioane de euro cu un consortiu de 14 institute de cercetare, asociatii si societati de consultanta europene, pentru un proiect pe trei ani numit CIVITAS Capital, potrivit unui anunt publicat pe site-ul institutiei.

Romarm a incheiat un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc

Compania Nationala ROMARM a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. Potrivit acestuia, durata contractului este de cateva luni, pana in primavara anului viitor martie-aprilie). Documentul asigura incarcarea capacitatii de productie integrala a Uzinei Mecanice Cugir. Totodata, contractul deschide noi oportunitati pentru furnizarea de alte produse: sisteme complete de armament si munitie.

Romarm a incheiat un contract de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Maroc

Compania de stat Romarm a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc.

Mazare: intretinerea unui maidenez costa primaria 100 de euro, pentru doua saptamani

Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca legea privind cainii fara stapan va fi aplicata de la 1 ianuarie 2014, edilul estimand ca Primaria va cheltui in jur de 100 de euro pentru intretinerea unui.

Comisia de buget a Senatului aproba OUG care aloca bani pentru avionul demnitarilor.

Comisia pentru buget a Senatului a adoptat, miercuri, raport favorabil la ordonanta prin care Guvernul a autorizat MApN sa incheie, in anul 2013, un contract de leasing pentru achizitionarea unei aeronave destinate exclusiv zborurilor speciale, respectiv transportului demnitarilor, transmite Mediafax. Ordonanta de Urgenta a Guvernului 29/2013 privind reglementarea unor masuri bugetare a fost adoptata de Executiv in data de 27 august si va fi dezbatura de Senat in calitate de prima Camera .

Basescu: GFR nu va avea banii pentru a prelua CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru cumpararea CFR Marfa. Pe 4 octombrie, GFR, cel care a fost declarat castigator al licitatiei, trebuie sa aiba un depozit de 20,2 milioane euro ca garantie, dupa care, in 30 de zile trebuie sa vina cu diferenta de 180 milioane, a spus presedintele Basescu, la ProTV. Intrebat daca, din semnalele pe care le are, GFR va avea .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )