Libnet.ro
UNICEF

10:00

Electrocarbon ar putea imprumuta 15 milioane de euro pentru constructia de microhidrocentrale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrocarbon ar putea imprumuta 15 milioane de euro pentru constructia de microhidrocentrale

Electrocarbon Slatina ELNG) vrea sa contracteze un credit de pana la 15 milioane de euro pentru construirea a patru microhidrocentrale pe raul Doftana. continuă pe Ziarul Bursa

Electrocarbon ar putea imprumuta 15 milioane de euro pentru a construi 4 microhidrocentrale

Electrocarbon Slatina ELNG) vrea sa contracteze un credit de pana la 15 milioane de euro pentru construirea a patru microhidrocentrale pe raul Doftana. Actionarii se vor intalni pe 1 noiembrie pentru a.

Electrocarbon vrea un credit de 15 mil. euro pentru a construi 4 microhidrocentrale

Electrocarbon Slatina ELNG) vrea sa contracteze un credit de pana la 15 milioane de euro pentru construirea a patru microhidrocentrale pe raul Doftana, conform Mediafax .

FMI a deblocat 770 milioane euro pentru Irlanda

Fondul Monetar International FMI) a deblocat 770 de milioane de euro pentru Irlanda in cadrul pachetului de salvare international acordat tarii in decembrie 2010.

Romarm a incheiat un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc

Compania Nationala ROMARM a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. Potrivit acestuia, durata contractului este de cateva luni, pana in primavara anului viitor martie-aprilie). Documentul asigura incarcarea capacitatii de productie integrala a Uzinei Mecanice Cugir. Totodata, contractul deschide noi oportunitati pentru furnizarea de alte produse: sisteme complete de armament si munitie.

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie de 5 milioane euro la BRD

Omul de afaceri, Dan Diaconescu, este executat silit pentru o datorie de cinci milioane de euro, arata sursele de presa.

CE a semnat un acord de 4 milioane de euro pentru un proiect european

Comisia Europeana CE) a semnat un acord in valoare de 4 milioane de euro cu un consortiu de 14 institute de cercetare, asociatii si societati de consultanta europene, pentru un proiect pe trei ani numit CIVITAS Capital, potrivit unui anunt publicat pe site-ul institutiei.

Proiectul Citadella Titan, ar putea fi scos la vanzare pentru 6,85 mil. euro

Ansamblul rezidential Citadella Titan, aflat in insolventa, ar putea fi scos la vanzare in bloc la un pret de 6,85 milioane de euro, potrivit planului de reorganizare aprobat de creditori, acesta oferind de asemenea posibilitatea ca principalul.

Citadella Titan ar putea fi vandut la pretul de 6,85 milioane euro

Ansamblul rezidential Citadella Titan ar putea fi vandut la pretul de 6,85 milioane de euro, conform Planului de Reorganizare al debitoarei BRC Business Group, aprobat, ieri, in Adunarea Creditorilor.

Adeplast vrea sa atraga intre 13 si 15 milioane de euro de pe bursa

Adeplast a anuntat lansarea Ofertei Publice Initiale a companiei IPO) ce va fi urmata de listarea actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti BVB). Aceasta este prima oferta publica initiala de vanzare de actiuni lansata de o companie privata in ultimii cinci ani in Romania.

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la banca de peste cinci milioane de euro

Judecatoria Sectorului 1 a admis o cerere a bancii BRD-Groupe Societe Generale de executare silita in cazul unui imobil al lui Dan Diaconescu din Sectorul 1 al Capitalei, pentru o datorie de peste cinci milioane de euro, pe care liderul PPDD trebuia sa o plateasca pana pe 25 aprilie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )