Libnet.ro
UNICEF

16:30

Bubele mai mari sau mai mici ale spitalelor argesene. Reprezentantii DSP spun ca nu sunt motivele de ingrijorare

Adevărul Adevărul,
Bubele mai mari sau mai mici ale spitalelor argesene. Reprezentantii DSP spun ca nu sunt motivele de ingrijorare

Gandacii colcaie la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Ce-i drept, mai mult noaptea. O spun mamicile internate aici alaturi de copiii bolnavi. Conducerea DSP Arges sustine ca situatia nu e chiar asa si aduce drept argument rezultatele linistitoare ale controalelor efectuate recent in unitate Ce-i drept, doar ziua!. continuă pe Adevărul

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

Firmele, pasibile de costuri mai mari daca trimit la Fisc in timp real datele de pe casele de marcat

Trecerea la casele de marcat cu jurnal electronic atrage costuri mai mari pentru proprietarii de magazine, daca datele se vor transmite la ANAF in timp real, modulul de comunicatie GPRS dubland costul unei case de marcat, la aproape 300 de euro,.

Romanii sunt printre cei mai mari consumatori de cartofi din Europa

Romanii consuma, in medie, 94 de kilograme de cartofi pe an, fiind printre cei mai mari consumatori de cartofi din Europa, informeaza Mediafax.

Tarife mai mari la schi, in aceasta iarna, la Sinaia

Preturile pentru skipass-uri, cartelele folosite de schiori pentru accesul pe partii, vor fi mai mari in aceasta iarna la Sinaia, cu 5 pana la 30 de lei, in functie de numarul de urcari. Este pentru al doilea an consecutiv cand tarifele sunt majorate.

Cele mai mari scaderi pe bursa din ultimele doua luni

Bursa de la Bucuresti a urmat marti directia marilor piete de capital externe si a inchis in scadere cu peste 1%, acesta fiind cel mai puternic declin incepand de la mijlocul lunii octombrie, cand a coborat cu aproape 3%, tot din cauza evolutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )