Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bucharest Open: Elena Bogdan si Alexandra Cadantu, in finala probei de dublu

România Liberă România Liberă,
Bucharest Open: Elena Bogdan si Alexandra Cadantu, in finala probei de dublu

Perechea formata din romancele Elena Bogdan si Alexandra Cadantu, beneficiara a unui wild-card, joaca, duminica, de la ora 15. 00, finala probei du dublu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari. continuă pe România Liberă

BRD Bucharest Open: Elena Bogdan si Alexandra Cadantu au castigat titlul la dublu

Perechea romana formata din Elena Bogdan si Alexandra Cadantu a castigat, duminica, proba de dublu a turneului WTA de tenis de la Bucuresti, BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, dupa ce au invins in finala perechea Cagla Buyukakcay Turcia)/Karin Knapp Italia), cu 6-4, 3-6, 10-5.

Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadantu A CASTIGAT finala de dublu a BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadantu, beneficiara a unui wild-card, a castigat, duminica, proba de dublu a primei editii a BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de.

Elena Bogdan si Alexandra Cadantu, in finala la dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadantu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari.

Elena Bogdan si Alexandra Cadantu, in finala la dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/ Alexandra Cadantu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, scrie.

Elena Bogdan si Alexandra Cadantu s-au calificat in finala probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadantu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, relateazaMediafax. Alexandra Cadantu si Elena Bogdan au.

Elena Bogdan si Alexandra Cadantu au castigat finala de dublu a turneului BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadantu, beneficiara a unui wild-card, a castigat, duminica, proba de dublu a primei editii a BRD Bucharest Open, relateaza Mediafax. Bogdan si Cadantu au invins, in finala, cu.

BRD Bucharest Open. Romancele, finaliste si la dublu, dupa o surpriza

Dupa calificarea Simonei Halep in ultimul act la simplu, de la BRD Bucharest Open, Romania si-a asigurat o prezenta si in finala competitiei de dublu, gratie perechii Elena Bogdan/Alexandra Cadantu beneficiare ale unui wild card) care le-au invins in semifinale pe principalele favorite.

Bogdan si Cadantu, campioane la dublu la Bucharest Open

Elena Bogdan si Alexandra Cadantu au castigat, duminica, proba de dublu la turneul WTA de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de 220. 000 de dolari.

BRD Bucharest Open Simona Halep: Ca stil de joc cred ca maine cu Vinci va fi mai usor decat azi cu Niculescu

Simona Halep, favorita numarul 1 si locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce a trecut in semifinalele BRD Bucharest Open de Monica Niculescu, ca finala de duminica, in care o va intalni pe italianca Roberta Vinci, va fi mai usoara din punct de vedere al stilului de joc.

Romancele Alexandra Cadantu si Elena Bogdan sunt campioanele de la dublu ale BRD Bucharest Open

Primul turneu WTA organizat in Romania, BRD Bucharest Open, a fost castigat, duminica, la dublu, de catre romancele Elena Bogdan si Alexandra Cadantu. Acestea le-au invins pe turcoaica Cagla Buyukakcay si italianca Karin Knapp, scor 6-2, 1-6, 7-10.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )