Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bucur, Salrom: Procurorii DNA au perchezitionat sediul Salrom de la Ocna Dej

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bucur, Salrom: Procurorii DNA au perchezitionat sediul Salrom de la Ocna Dej

ACTUALIZARE 13:30 Procurorii DNA au desfasurat astazi perchezitii la sediul Salrom de la Ocna Dej si la locuinta lui George Mihut, directorul general de la aceasta sucursala a producatorului national de sare, a declarat, pentru Ziarul Bursa, Aurel Bucur, directorul general al Salrom SA. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul Salinei Ocna Dej, acuzat ca ar fi luat mita 65.000 de euro. DNA Cluj l-a dus la audieri

Unul dintre sediile perchezitionate azi de procurorii DNA a fost si cel al Salinei Ocna Dej. Directorul salinei, Georgel Mihut, a fost dus la audieri. Acesta ar fi luat mita 65. 000 de lei ca sa favorizeze firma lui Calin Mitica, Transferoviar Grup.

Directorul Salinei Ocna Dej, acuzat ca ar fi luat mita 65.000 de lei. DNA Cluj l-a dus la audieri

Unul dintre sediile perchezitionate azi de procurorii DNA a fost si cel al Salinei Ocna Dej. Directorul salinei, Georgel Mihut, a fost dus la audieri. Acesta ar fi luat mita 65. 000 de lei ca sa favorizeze firma lui Calin Mitica, Transferoviar Grup.

UPDATE Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, fostul ministru Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru si Gheorghe Stefan, retinuti de procurorii DNA

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost retinuti in dosarul Microsoft, conform Mediafax. Toti cei trei vor fi prezentati marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) cu propunere de arestare preventiva. Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan este in continuare audiat de procurorii anticoruptie, in dosarul licentelor Microsoft. Cocos, Dumitru si Stefan au fost adusi la DNA in cursul diminetii fiind audiati de peste 12 ore, in timp ce Gabriel Sandu a fost adus in jurul pranzului. UPDATE 06:00 Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost retinut, marti dimineataUPDADE 01:00 Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, a fost si el retinut de procurorii DNA.

Dorin Cocos si fostul ministru Gabriel Sandu, retinuti de procurorii DNA

ACTUALIZARE 07:00 Nicolae Dumitru si Gheorghe Stefan au fost retinuti in cursul noptii Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, au fost retinuti de procurorii DNA in cursul acestei nopti, transmit sursele de presa. Cu putin timp inainte, procurorii DNA i-au mai retinut si pe omul de afaceri Dorin Cocos si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu.

UPDATE. Gabriel Sandu, Dorin Cocos si Nicolae Dumitru, retinuti de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilo.

Dorin Cocos si fostul ministru Gabriel Sandu, retinuti de procurorii DNA

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a fost retinut, ieri seara, de procurorii DNA, in dosarul licentelor Microsoft, potrivit Mediafax. Dorin Cocos urmeaza sa fie prezentat azi la instanta suprema cu propunere de arestare preventiva, ca si fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu.

UPDATE. Gabriel Sandu si Dorin Cocos, retinuti de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si omul de afaceri Dorin Cocos au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a fost.

Procurorii DNA efectueaza descinderi la primaria Timisoara

Reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie au descins astazi la sediul Primariei Timisoara, de unde ridica documente legate de contracte incheiate de primaria Timisoara in perioada 2012- 2013, transmit sursele de presa.

Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut ieri de procurori si a ajuns in fata judecatorilor pentru arestare. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare. Propunerea DNA se judeca acum la Curtea Suprema.

VIDEO Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA pentru sase fapte de coruptie

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut de procurori, iar in marti seara a ajuns in fata judecatorilor care trebuiau sa decida daca il aresteaza preventiv. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )