Libnet.ro
UNICEF

21:00

Procurorii DNA efectueaza descinderi la primaria Timisoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii DNA efectueaza descinderi la primaria Timisoara

Reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie au descins astazi la sediul Primariei Timisoara, de unde ridica documente legate de contracte incheiate de primaria Timisoara in perioada 2012- 2013, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Martea neagra la Primaria Timisoara! O noua zi de marti, o noua descindere. DNA face ancheta pentru spatiile verzi si acvariu

La o saptamana de la descinderile pentru ancheta legata de finantarea echipei de fotbal Poli din perioada lui Marian Iancu, procurorii DNA au descins din nou la Primaria Timisoara. De data aceasta ancheta vizeaza contractele de intretinere a spatiilor verzi.

Dorin Cocos si fostul ministru Gabriel Sandu, retinuti de procurorii DNA

ACTUALIZARE 07:00 Nicolae Dumitru si Gheorghe Stefan au fost retinuti in cursul noptii Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, au fost retinuti de procurorii DNA in cursul acestei nopti, transmit sursele de presa. Cu putin timp inainte, procurorii DNA i-au mai retinut si pe omul de afaceri Dorin Cocos si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu.

UPDATE Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, fostul ministru Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru si Gheorghe Stefan, retinuti de procurorii DNA

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost retinuti in dosarul Microsoft, conform Mediafax. Toti cei trei vor fi prezentati marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) cu propunere de arestare preventiva. Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan este in continuare audiat de procurorii anticoruptie, in dosarul licentelor Microsoft. Cocos, Dumitru si Stefan au fost adusi la DNA in cursul diminetii fiind audiati de peste 12 ore, in timp ce Gabriel Sandu a fost adus in jurul pranzului. UPDATE 06:00 Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost retinut, marti dimineataUPDADE 01:00 Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, a fost si el retinut de procurorii DNA.

Bucur, Salrom: Procurorii DNA au perchezitionat sediul Salrom de la Ocna Dej

ACTUALIZARE 13:30 Procurorii DNA au desfasurat astazi perchezitii la sediul Salrom de la Ocna Dej si la locuinta lui George Mihut, directorul general de la aceasta sucursala a producatorului national de sare, a declarat, pentru Ziarul Bursa, Aurel Bucur, directorul general al Salrom SA.

UPDATE. Gabriel Sandu, Dorin Cocos si Nicolae Dumitru, retinuti de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilo.

Dorin Cocos si fostul ministru Gabriel Sandu, retinuti de procurorii DNA

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a fost retinut, ieri seara, de procurorii DNA, in dosarul licentelor Microsoft, potrivit Mediafax. Dorin Cocos urmeaza sa fie prezentat azi la instanta suprema cu propunere de arestare preventiva, ca si fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu.

UPDATE. Gabriel Sandu si Dorin Cocos, retinuti de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si omul de afaceri Dorin Cocos au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a fost.

Perchezitii la Primaria Timisoara. Procurorii ridica documente

DNA face perchezitii la sediul Primariei Timisoara. Procurorii ridica mai multe documente, iar potrivit unor surse judiciare ar fi vorba despre un schimb de terenuri intre municipalitate si doua firme private, dar si despre un contract pentru intretinerea spatiilor verzi.

DNA efectueaza perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati/ Este vizata CFR Calatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza marti perchezitii domiciliare in 22 locatii situate in Bucuresti si in judetele Cluj, Ilfov, Galati, din care doua la sediile unor institutii publice iar restul la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014, precizeaza DNA intr-un comunicat. Potrivit Agerpres, care citeaza surse, este vizata compania CFR Calatori Bucuresti. B1 TV relateaza ca, potrivit unor surse judiciare sunt vizate persoane cu functii de conducere in CFR Calatori. Vom reveni cu amanunte.

Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut ieri de procurori si a ajuns in fata judecatorilor pentru arestare. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare. Propunerea DNA se judeca acum la Curtea Suprema.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )