Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bucuresti: Un barbat a fost injunghiat intr-un restaurant pentru ca a cerut ca muzica sa fie data mai incet

B1 B1,
Bucuresti: Un barbat a fost injunghiat intr-un restaurant pentru ca a cerut ca muzica sa fie data mai incet

Un barbat a fost injunghiat intr-un picior, marti seara, intr-un restaurant din Sectorul 3 al Capitalei, dupa ce i-a cerut unui lautar care canta sa dea muzica mai incet, informeaza Politia Capitalei. continuă pe B1

Scandal cu cutite in Bucuresti. Un barbat a fost injunghiat dupa un conflict cu lautarii

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat, intr-un restaurant din Capitala. Omul bause bine si incepuse sa hartuiasca lautarii. Pentru ca nu se potolea, unul dintre ei a chemat un prieten in.

BAC 2013 Ministerul Educatiei: 93 de elevi au fost dati afara din examen pentru ca au incercat sa copieze

Aproape 8. 000 de absolventi de liceu nu s-au prezentat la examenul scris de Limba si literatura romana - BAC 2013 - iar 93 de elevi au fost dati afara din examen pentru ca au incercat sa copieze, anunta Ministerul Educatiei printr-un comunicat remis HotNews. ro. Cele mai multe cazuri de tentativa de fraudare a probei s-au inregistrat in Constanta 21), Bucuresti 19) si Dolj 7). Anul trecut, 120 de elevi au fost dati afara din clase la examenul de Limba si literatura romana BAC 2012) pentru ca au incercat sa copieze. In urma cu doi ani, la Bacalaureatul 2011, au fost dati afara 233 de elevi din examenul de Limba si literatura romana pentru tentativa de fraudare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )