Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bucuresti: Mai multi cetateni au pornit intr-un mars, nemultumiti de problemele pe care le au ca pietoni in trafic (VIDEO)

B1 B1,
Bucuresti: Mai multi cetateni au pornit intr-un mars, nemultumiti de problemele pe care le au ca pietoni in trafic (VIDEO)

Nemultumiti de problemele pe care le au ca pietoni in trafic, mai multi bucuresteni au pornit intr-un mars prin centrul Capitalei, informeaza B1 TV. Oamenii acuza autoritatile de lipsa de interes si se. continuă pe B1

UNESCO va folosi mai multi sateliti pentru protejarea siturilor arheologice, ca urmare a atacurilor teroriste

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie Stiinta si Cultura UNESCO) va folosi mai multi sateliti pentru protejarea siturilor arheologice in contextul raidurilor gruparilor teroriste, printre care Statul.

Asociatia Romana de Psihiatrie: in Romania se sinucid cu 50% mai multi tineri decat media europeana

In Romania se sinucid cu 50% mai multi tineri fata de media europeana, iar procentajul in randul adultilor ajunge la 21%. in Romania, frecventa cazurilor de suicid la tinerii de 15-19 ani este cu circa 50%.

Vama Veche: Mai multi tineri fotografi au ramas fara aparatura dupa ce masina le-a fost sparta la malul marii. Prejudiciul ajunge la 40.000 lei

Un grup de tineri fotografi care au mers in Vama Veche au ramas fara aparatura dupa ce masina le-a fost sparta. Vineri noaptea, baietii au ajuns in statiune, au amplasat cortul si au mers intr-un bar. Samb.

Wimbledon, turneul de Grand Slam cu cei mai multi fani pe retelele de socializare

Turneul de tenis pe iarba de la Wimbledon este cel mai atractiv dintre cele patru Grand Slam-uri ale anului in privinta atragerii fanilor pe retelele de socializare, de la Facebook, Twitter pana la Instagram,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )