Libnet.ro
UNICEF

08:00

UNESCO va folosi mai multi sateliti pentru protejarea siturilor arheologice, ca urmare a atacurilor teroriste

B1 B1,
UNESCO va folosi mai multi sateliti pentru protejarea siturilor arheologice, ca urmare a atacurilor teroriste

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie Stiinta si Cultura UNESCO) va folosi mai multi sateliti pentru protejarea siturilor arheologice in contextul raidurilor gruparilor teroriste, printre care Statul. continuă pe B1

Mai multi bani pentru indepartarea stresului angajatilor

Companiile din Romania au crescut in 2015 cu 30% valorile bugetelor alocate pentru trainingul personalului, cu focus pe programele destinate inlaturarii stresului angajatilor, potrivit HPDI , furnizor de solutii de leadership si dezvoltare a.

Asociatia Romana de Psihiatrie: in Romania se sinucid cu 50% mai multi tineri decat media europeana

In Romania se sinucid cu 50% mai multi tineri fata de media europeana, iar procentajul in randul adultilor ajunge la 21%. in Romania, frecventa cazurilor de suicid la tinerii de 15-19 ani este cu circa 50%.

Thompson: Vom continua colaborarea cu Romania pentru protejarea ideilor si institutiilor democratiei

Statele Unite ale Americii vor continua sa colaboreze cu Romania pentru a garanta protejarea, consolidarea si pastrarea ideilor si institutiilor democratiei, libertatii si egalitatii, nu doar acum, ci.

Acord intre Romania si Ucraina pentru protejarea informatiilor SECRETE

Parlamentul Ucrainei a ratificat, miercuri, acordul semnat cu Guvernul Romaniei referitor la protejarea reciproca a informatiilor cu caracter secret.

Tabara exclusivista pentru miliardari, in care sunt invatati cum sa faca si mai multi bani

In aceste zile, 20 dintre cei mai bogati oameni ai lumii se afla la Wolfsberg, in Elvetia, acolo unde UBS organizeaza o tabara pentru miliardari. Scopul acesteia este sa ii invete cum sa isi conserve si.

Wimbledon, turneul de Grand Slam cu cei mai multi fani pe retelele de socializare

Turneul de tenis pe iarba de la Wimbledon este cel mai atractiv dintre cele patru Grand Slam-uri ale anului in privinta atragerii fanilor pe retelele de socializare, de la Facebook, Twitter pana la Instagram,.

Bolidul care a omorat mai multi ofiteri nazisti decat luptele propriu-zise

Placerea ofiterilor germani de a se poza cu aceasta masina, egocentrismul si atitudinea lor macho la volan, le-au fost insa multora dintre ei fatale. Modelul avea si un cusur, letal: la orice viraj facut in viteza prea mare, masina iesea in decor, trimitand astfel la cele vesnice multi subalterni ai lui Hitler, .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )