Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bucuresti: Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala de 14 milioane de lei. Printre cei vizati, fiul unui judecator

B1 B1,
Bucuresti: Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala de 14 milioane de lei. Printre cei vizati, fiul unui judecator

Politistii efectueaza mai multe perchezitii, joi dimineata, in Bucuresti, la suspecti de spalare de bani. Prejudiciul se ridica la peste 14 milioane de lei. Autoritatile au descins la domiciliile catorva ze. continuă pe B1

Perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala de peste 2 milioane de euro

Opt persoane sunt suspectate ca au prejudiciat bugetul de stat cu peste 2 milioane euro, prin evaziune fiscala. Suspectii vor fi condusi la sediul Politiei Bihor pentru audieri.

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala

Politistii efectueaza astazi, in judetele Bihor, Timis, Dolj, Arges, Ilfov si in municipiul Bucuresti, 34 de perchezitii la sediile sociale ale mai multor firme si la locuintele a opt persoane suspectate ca au prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ doua milioane de euro prin evaziune fiscala in domeniul achizitiilor intracomunitare de zahar, conform Politiei Romane.

Titus Iliuta, din nou in atentia procurorilor. Regele alcoolului este trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Cand credea ca a scapat de oamenii legii, Titus Iliuta intra din nou in atentia procurorilor, fiind trimis in judecata pentru evaziune fiscala prin stopaj la sursa, infractiune comisa in 2009. Omul de afaceri, care s-a numarat in urma cu ani buni printre cei mai bogati bistriteni, a mai fost inchis in perioada 2010-2011.

Electroputere vrea sa-si majoreze capitalul social cu 81 milioane lei

Actionarii Electroputere simbol EPT) vor decide, pe 6 noiembrie, asupra majorarii capitalului social cu 81,14 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). Totodata, actionarii companiei il vor numi membru provizoriu al Consiliului de Administratie CA) pe Abdur-Razzak Lahda, in locul lui Daruwala Zubair, care se retrage din functie, conform aceluiasi document.

Loteria Romana: Marele premiu la jocul Loto 6/49 este de peste 1,8 milioane lei

Marele premiu la jocul Loto 6/49 depaseste 1,8 milioane lei in conditiile in care, duminica, au fost acordate premii de peste 1,1 milioane lei, potrivit unui anunta facut miercuri de Loteria Romana. La.

Peste 60 de perchezitii la firme de leasing si la doua grupari suspectate de evaziune fiscala de 4,5 mil. euro

Procurorii DIICOT si politistii au facut joi 64 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete, la firme de leasing si la doua grupari suspectate de evaziune fiscala de 4,5 milioane de euro, 55 de persoane urmand sa fie audiate.

Un buzoian, administratorul unui service IT, cercetat pentru evaziune fiscala

Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au inceput urmarirea penala impotriva unui buzoian, in varsta de 35 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Lichiditate de circa 7,05 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,05 milioane lei circa 1,58 milioane euro).

Lichiditate de circa 10,20 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10,20 milioane lei circa 2,29 milioane euro).

Romtelecom va furniza STS echipamente de 6,4 milioane lei pentru sistemul de urgenta 112

Romtelecom va furniza Serviciului de Telecomunicatii Speciale, operatorul sistemului de apeluri de urgenta 112, echipamente IT and C in valoare de 6,45 milioane lei, care vor conecta dispeceratele politiei, ambulantei si pompierilor cu statiile de interventie ale acestora organizate la nivelul oraselor.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )