Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bucuresti: Protest spontan la o scoala din sectorul 6. Elevii nu vor sa cedeze spatii unui liceu

B1 B1,
Bucuresti: Protest spontan la o scoala din sectorul 6. Elevii nu vor sa cedeze spatii unui liceu

Cateva zeci de copii si parinti au declansat, miercuri seara, un protest spontan la Scoala nr. 169 din sectorul 6 al Capitalei, pentru ca nu sunt de acord ca elevii unui liceu din apropiere sa invete in. continuă pe B1

Protest spontan la o scoala din Capitala, elevii nu vor sa cedeze spatii unui liceu.

Cateva zeci de copii si parinti au declansat, miercuri seara, un protest spontan in curtea Scolii nr. 169 din sectorul 6 al Capitalei, fiind nemultumiti de faptul ca in spatiile unitatii lor de invatamant ar urma sa vina sa invete si elevii unui liceu din apropiere. Elevii scolii reclama faptul ca, daca liceul va avea ore in spatiile unitatii lor de invatamant, multi dintre ei vor fi nevoiti sa mearga la cursuri dupa-amiaza. Contactat de MEDIAFAX, seful Inspectoratului Scolar al .

Protest spontan la o scoala din Capitala

Zeci de copii si parinti au declansat, miercuri seara, un protest spontan in curtea Scolii nr. 169 din sectorul 6 al Capitalei, fiind nemultumiti de faptul ca in spatiile unitatii lor de invatamant ar urma sa vina sa invete si elevii unui liceu din apropiere.

Bucuresti: O femeie a murit dupa ce a fost injunghiata intr-o locuinta din Sectorul 5

O femeie din Bucuresti a murit luni, dupa ce a fost injunghiata intr-un apartament din Sectorul 5, aflat pe strada Ion Cunea, transmite Medifax. Potrivit sursei citate, suspectul este sotul femeii, care a si.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )