Libnet.ro
UNICEF

05:00

Protest spontan la o scoala din Capitala

Adevărul Adevărul,
Protest spontan la o scoala din Capitala

Zeci de copii si parinti au declansat, miercuri seara, un protest spontan in curtea Scolii nr. 169 din sectorul 6 al Capitalei, fiind nemultumiti de faptul ca in spatiile unitatii lor de invatamant ar urma sa vina sa invete si elevii unui liceu din apropiere. continuă pe Adevărul

Protest spontan la o scoala din Capitala, elevii nu vor sa cedeze spatii unui liceu.

Cateva zeci de copii si parinti au declansat, miercuri seara, un protest spontan in curtea Scolii nr. 169 din sectorul 6 al Capitalei, fiind nemultumiti de faptul ca in spatiile unitatii lor de invatamant ar urma sa vina sa invete si elevii unui liceu din apropiere. Elevii scolii reclama faptul ca, daca liceul va avea ore in spatiile unitatii lor de invatamant, multi dintre ei vor fi nevoiti sa mearga la cursuri dupa-amiaza. Contactat de MEDIAFAX, seful Inspectoratului Scolar al .

Bucuresti: Protest spontan la o scoala din sectorul 6. Elevii nu vor sa cedeze spatii unui liceu

Cateva zeci de copii si parinti au declansat, miercuri seara, un protest spontan la Scoala nr. 169 din sectorul 6 al Capitalei, pentru ca nu sunt de acord ca elevii unui liceu din apropiere sa invete in.

Sofer din Capitala, la SPITAL dupa ce o bucata dintr-o SINA de tramvai i-a intrat in picior.

Un sofer din Capitala care circula cu masina pe linia de tramvai de pe Bulevardul Marasesti a ajuns la spital dupa ce o bara metalica din sina de tramvai s-a desprins, a perforat podeaua autoturismului si i-a intrat in piciorul stang, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat ca accidentul a avut loc duminica, in jurul orei 20. 10, pe Bulevardul Marasesti. Soferul, in varsta de 56 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, .

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )