Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bucurestiul, printre orasele cu cel mai mare potential de crestere

România Liberă România Liberă,
 Bucurestiul, printre orasele cu cel mai mare potential de crestere

Autoritatea Nationala pentru Turism ANT) vrea sa incheie un contract privind achizitionarea serviciilor de coproductie a unor programe ce urmeaza a fi difuzate la televiziunea internationala National Geographic Channel, pentru promovarea brandului de turism al Romaniei, conform unui anunt din 13 august al ANT. continuă pe România Liberă

Tradeville spune ca bancile cu rezultate financiare slabe au cel mai mare potential. Banca Transilvania? Supraevaluata

Bancile cu scaderi ample ale rezultatelor financiare in ultimele 12 luni sunt cele care au si cel mai mare potential de crestere a cotatiilor pe bursa, considera analistii casei de brokeraj Tradeville.

Cel mai mare festivalul international de Tango Argentinian se desfasoara in weekend la Cluj

Asociatia Compania de Tango Cluj organizeaza in perioada 21-24 august 2014, la Centrul de Cultura Urbana Casino, cea de-a treia editie a Festivalului International de Tango Argentinian, Tango Cazino, cel mai mare astfel de festival din Romania.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Locuintele din Londra, cel mai mare declin al preturilor din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara. Aceasta tendinta arata o calmare a pietei imobiliare a capitalei britanice, aflata in pericol de formare a unei bule.

Jurnalist de la New York Times: Barack Obama este cel mai mare dusman al libertatii presei

James Risen: Numerosi oameni cred ca este vorba de un fel de joc, de un semnal sau de o campanie de imagine. Oamenii nu vor sa creada ca Barack Obama incearca sa limiteze activitatile media si initiativele activistilor civici. Dar exact asta face Barack Obama. Este cel mai mare dusman al libertatii presei din aceasta generatie, i-a declarat James Risen colegei sale Maureen Dowd, care a scris un editorial in The New York Times intitulat Cand va fi judecat sistemul judiciar?.

Londra: Preturile locuintelor, cel mai mare declin al ultimilor 6 ani si jumatate

Preturile locuintelor din Londra au consemnat, in august fata de iulie, cel mai mare declin din ultimii sase ani si jumatate, evolutie ce sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice, confruntata cu riscul unei bule speculative, scrie Bloomberg.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Pia and ta neagra a and tigaretelor a crescut in iulie, situandu-se la 17%, fa and ta de 16,1 %, in luna mai and si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research, care precizeaza ca este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.

Blaga: Ne batem la prezidentiale cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca in campania pentru prezidentiale cele doua partide din ACL trebuie sa se bata cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, indicandu-l pe premierul Victor Ponta. Ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, Victor Ponta. Om din asta nu ati mai vazut. Eu spuneam acum un an de zile - si a si fost preluata expresia de catre altii - ca Ponta minte cum respira, dar uitati-va la el, minte de dimineata pana seara, a sustinut Blaga.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Protectia Civila islandeza a evacuat zona

Protectia Civila islandeza a anuntat miercuri ca a incheiat evacuarea zonei Vulcanului Bardarbunga, a carui activitate provoaca in continuare ingrijorare cu privire la o posibila eruptie, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )