Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bucurie in familia Simonei Halep. Varul sau s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena s-a impus la Madrid

Antena3 Antena3,
Bucurie in familia Simonei Halep. Varul sau s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena s-a impus la Madrid

Momente de bucurie in familia Simonei Halep. Varul primar al acesteia s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de tenis de la Madrid, potrivit. continuă pe Antena3

Bucurie fara margini in familia Simonei Halep. Varul sau s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de la Madrid (FOTO)

Momente speciale in familia Simonei Halep. Varul primar al acesteia s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de tenis de la Madrid, potrivit Ziua Constanta. Fost.

Kiki Bertens, adversara Simonei Halep in semifinalele de la Roma

Olandeza Kiki Bertens o va intalni pe Simona Halep, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Roma, unde Halep este prezenta pentru a treia oara in cariera.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep este revelatia turneului de la Roma. Care e bilantul intalnirilor directe

Simona Halep a trecut in sferturile turneului de la Roma, dupa ce a avut un meci oscilant dar pana la urma bun cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

VIDEO LIVE de la Roma. Meciul Simonei Halep cu Ana Pavliucenkova, din optimile de finala ale turneului

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Ana Pavliucenkova, locul 12 WTA, cele doua luptandu-se pentru un loc in sferturile de finala ale turneuluid e la Roma.

Interventie decisiva a lui Darren Cahill in meciul Simonei Halep cu Laura Siegemund. Ce i-a spus australianul jucatoarei noastre intr-un moment greu

Simona Halep a ajuns in optimile de finala ala turnuelui de la Roma, dupa o victorie muncita dar meritata in fata nemtoaicei Laura Siegemund.

Cei mai mari contestatari ai Simonei Halep se recunosc invinsi: Daca cineva ar fi spus asta despre ea acum cateva luni, multi ar fi inceput sa rada

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, prima ei performanta notabila din 2017, si a reusit sa le dea peste nas chiar si celor mai mari contestatari ai ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )