Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bulgaria: Fostul ministru de Interne Tvetanov, inculpat pentru a doua oara.

România Liberă România Liberă,
Bulgaria: Fostul ministru de Interne Tvetanov, inculpat pentru a doua oara.

Fostul ministru bulgar de Interne Tvetan Tvetanov, un apropiat al fostului premier conservator Boiko Borisov, a anuntat miercuri ca a fost inculpat pentru obstructionarea unei anchete privind un caz de contrabanda si trafic de droguri, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este vorba de a doua sa inculpare in mai putin de doua luni. Pe 12 iulie, el a fost inculpat pentru interceptari ilegale ale convorbirilor telefonice in 2010 ale unor politicieni si oameni de afaceri si risca opt ani de . continuă pe România Liberă

Tvetan Tvetanov, fost ministru bulgar de Interne, inculpat pentru a doua oara: A obstructionat o ancheta privind un caz de contrabanda

Tvetan Tvetanov, fost ministru bulgar de Interne si apropiat al fostului premier Boiko Borisov, a anuntat, miercuri, ca a fost inculpat pentru obstructionarea unei anchete privind un caz de contrabanda si trafic.

Egipt: Presedintele interimar il numeste pe fostul ministru de finante, Hazem el-Beblawi, in functia de prim-ministru

Presedintele interimar al Egiptului, Adli Mansour, l-a numit, azi, pe economistul si fostul ministru de finante, Hazem el-Beblawi, in functia de prim-ministru intr-un guvern de tranzitie, arata Reuters.

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal in cazul conflictului de interese

Parchetul general a decis ca fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal. Procurorii au verificat o plangere a Agentiei National de Integritate, potrivit careia Pop ar fi avantajat patrimoniul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )