Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal in cazul conflictului de interese

Antena3 Antena3,
Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal in cazul conflictului de interese

Parchetul general a decis ca fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal. Procurorii au verificat o plangere a Agentiei National de Integritate, potrivit careia Pop ar fi avantajat patrimoniul. continuă pe Antena3

Parchetul a dispus NUP in cazul lui Liviu Pop. Fostul ministru al Educatie a fost reclamat de ANI pentru conflict de interese

Parchetul General a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate ANI) l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI).

Parchetul a dispus NUP in cazul lui Liviu Pop, in dosarul referitor la conflictul de interese

Parchetul de pe langa iCCJ a dispus, miercuri, neinceperea urmaririi penale in cazul conflictului de interese al fostului ministru interimar al Educatiei si actualul senator Liviu Pop. Procurorii au aprecizat.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop, in cazul conflictului de interese

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, au declarat agentiei Mediafax surse judiciare. Citeste si Senatorul Liviu Pop, AUDIAT la Parchetul Inaltei Curti in dosarul favorizarii FSLI.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, potrivit surselor de presa.

Egipt: Presedintele interimar il numeste pe fostul ministru de finante, Hazem el-Beblawi, in functia de prim-ministru

Presedintele interimar al Egiptului, Adli Mansour, l-a numit, azi, pe economistul si fostul ministru de finante, Hazem el-Beblawi, in functia de prim-ministru intr-un guvern de tranzitie, arata Reuters.

Bulgaria: Fostul ministru de Interne Tvetanov, inculpat pentru a doua oara.

Fostul ministru bulgar de Interne Tvetan Tvetanov, un apropiat al fostului premier conservator Boiko Borisov, a anuntat miercuri ca a fost inculpat pentru obstructionarea unei anchete privind un caz de contrabanda si trafic de droguri, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este vorba de a doua sa inculpare in mai putin de doua luni. Pe 12 iulie, el a fost inculpat pentru interceptari ilegale ale convorbirilor telefonice in 2010 ale unor politicieni si oameni de afaceri si risca opt ani de .

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Update 14:58 Liviu Marian Pop: Ma bucur ca s-a facut dreptate Liviu Marian Pop a declarat, astazi, ca se bucura ca dupa opt luni de asteptari, s-a facut dreptate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )