Libnet.ro
UNICEF

14:00

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop.

România Liberă România Liberă,
Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, au declarat agentiei Mediafax surse judiciare. Citeste si Senatorul Liviu Pop, AUDIAT la Parchetul Inaltei Curti in dosarul favorizarii FSLI. continuă pe România Liberă

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop, in cazul conflictului de interese

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, potrivit surselor de presa.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Update 14:58 Liviu Marian Pop: Ma bucur ca s-a facut dreptate Liviu Marian Pop a declarat, astazi, ca se bucura ca dupa opt luni de asteptari, s-a facut dreptate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Parchetul respinge plangerea formulata de Papahagi, Neamtu si Ofiteru impotriva rezolutiei prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta

Parchetul general a decis sa respinga plangerea formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva rezolutiei prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul presupusului plagiat al prim-ministrului Victor Ponta. Una dintre motivatiile procurorului de caz, Cristian a. Lazar, este ca raportul realizat pentru Universitatea Bucuresti nu este disponibil la adresa indicata in plangere. La o simpla verificare efectuata de reporterii HotNews. ro, se constata insa ca acest raport este disponibil la adresa indicata.

Parchetul a dispus NUP in cazul lui Liviu Pop, in dosarul referitor la conflictul de interese

Parchetul de pe langa iCCJ a dispus, miercuri, neinceperea urmaririi penale in cazul conflictului de interese al fostului ministru interimar al Educatiei si actualul senator Liviu Pop. Procurorii au aprecizat.

Parchetul a dispus NUP in cazul lui Liviu Pop. Fostul ministru al Educatie a fost reclamat de ANI pentru conflict de interese

Parchetul General a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate ANI) l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI).

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal in cazul conflictului de interese

Parchetul general a decis ca fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal. Procurorii au verificat o plangere a Agentiei National de Integritate, potrivit careia Pop ar fi avantajat patrimoniul.

PLAGIAT PONTA: PICCJ a respins contestatia la solutia de neincepere a urmaririi penale.

Constestatia la solutia de neincepere a urmaririi penale NUP) primita de premierul Victor Ponta in cazul plagiatului a fost respinsa, astfel ca cei care au inaintat-o mai au o singura cale de atac, respectiv introducerea unei actiuni in instanta, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din PICCJ. In 7 iunie, avocatul denuntatorilor lui Victor Ponta in cazul plagiatului a contestat la procurorul superior celui de caz solutia de neincepere a urmaririi penale NUP) primita de premier, pe motiv ca .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )