Libnet.ro
UNICEF

14:00

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop, in cazul conflictului de interese

Hotnews Hotnews,
 Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop, in cazul conflictului de interese

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, potrivit surselor de presa.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Update 14:58 Liviu Marian Pop: Ma bucur ca s-a facut dreptate Liviu Marian Pop a declarat, astazi, ca se bucura ca dupa opt luni de asteptari, s-a facut dreptate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, au declarat agentiei Mediafax surse judiciare. Citeste si Senatorul Liviu Pop, AUDIAT la Parchetul Inaltei Curti in dosarul favorizarii FSLI.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )