Libnet.ro
UNICEF

14:00

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop, in cazul conflictului de interese

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care ANI l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul FSLI, au declarat agentiei Mediafax surse judiciare. Citeste si Senatorul Liviu Pop, AUDIAT la Parchetul Inaltei Curti in dosarul favorizarii FSLI.

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a lui Liviu Pop

Update 14:58 Liviu Marian Pop: Ma bucur ca s-a facut dreptate Liviu Marian Pop a declarat, astazi, ca se bucura ca dupa opt luni de asteptari, s-a facut dreptate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Parchetul respinge plangerea formulata de Papahagi, Neamtu si Ofiteru impotriva rezolutiei prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta

Parchetul general a decis sa respinga plangerea formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva rezolutiei prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul presupusului plagiat al prim-ministrului Victor Ponta. Una dintre motivatiile procurorului de caz, Cristian a. Lazar, este ca raportul realizat pentru Universitatea Bucuresti nu este disponibil la adresa indicata in plangere. La o simpla verificare efectuata de reporterii HotNews. ro, se constata insa ca acest raport este disponibil la adresa indicata.

Parchetul a dispus NUP in cazul lui Liviu Pop, in dosarul referitor la conflictul de interese

Parchetul de pe langa iCCJ a dispus, miercuri, neinceperea urmaririi penale in cazul conflictului de interese al fostului ministru interimar al Educatiei si actualul senator Liviu Pop. Procurorii au aprecizat.

Parchetul a dispus NUP in cazul lui Liviu Pop. Fostul ministru al Educatie a fost reclamat de ANI pentru conflict de interese

Parchetul General a dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Liviu Pop, fost ministru interimar al Educatiei si actual senator, in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate ANI) l-a reclamat ca ar fi avantajat patrimoniul Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI).

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal in cazul conflictului de interese

Parchetul general a decis ca fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal. Procurorii au verificat o plangere a Agentiei National de Integritate, potrivit careia Pop ar fi avantajat patrimoniul.

PLAGIAT PONTA: PICCJ a respins contestatia la solutia de neincepere a urmaririi penale.

Constestatia la solutia de neincepere a urmaririi penale NUP) primita de premierul Victor Ponta in cazul plagiatului a fost respinsa, astfel ca cei care au inaintat-o mai au o singura cale de atac, respectiv introducerea unei actiuni in instanta, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din PICCJ. In 7 iunie, avocatul denuntatorilor lui Victor Ponta in cazul plagiatului a contestat la procurorul superior celui de caz solutia de neincepere a urmaririi penale NUP) primita de premier, pe motiv ca .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )