Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bunica baiatului mort dupa ce a fost muscat de caini, audiata vineri la Parchet

Adevărul Adevărul,
Bunica baiatului mort dupa ce a fost muscat de caini, audiata vineri la Parchet

Bunica lui Ionut, baietelul de patru ani care a fost ucis de caini in zona Parcului Tei din Capitala, a fost chemata, vineri dimineata, la Parchetul General pentru a fi audiata. continuă pe Adevărul

Un copil de 7 ani a fost muscat de cainele unui vecin. Stapanul cainelui este cercetat penal

Un copil in varsta de 7 ani din comuna suceveana Patrauti, trimis de bunica la cumparaturi la un magazin din localitate, a fost muscat de mai multe ori de un caine care a scapat din lant din curtea unui localnic.

Craiova: Un copil de un an si patru luni a fost muscat de cap de un maidanez

Un copil de un an si patru luni din Craiova a fost muscat de cap de un caine maidanez, potrivit Politiei Locale Craiova. Incidentul s-a petrecut marti seara, iar micutul se plimba in fata blocului impreuna cu mama sa. Acum el se afla in afara oricarui pericol. In Craiova se estimeaza ca sunt circa 9. 000 de caini comunitari.

Isteria maidanezilor la Slobozia. Un localnic de 53 de ani a fost muscat de doi caini

Un barbat in varsta de 53 de ani, Slobozia, a fost atacat, pe soseaua Brailei, de doi caini, care, conform acestuia, ar apartine unei firme din zona. Victima a chemat ambulanta, care i-a oferit ingrijirile medicale de rigoare. Imediat, Primaria Slobozia a trimis reprezentanti in zona, pentru a rezolva situatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )