Libnet.ro
UNICEF

14:00

Burgerfest, primul festival din Romania dedicat burgerilor, se deschide in acest week-end

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Burgerfest, primul festival din Romania dedicat burgerilor, se deschide in acest week-end

Burgerfest, primul festial din Romania dedicat burgerilor, se va deschide vineri, pe 22 mai, la Arena Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17:00. continuă pe Wall-Street Ro

Iubim 2Roti, cel mai mare festival din Romania dedicat pasionatilor de doua roti, a ajuns la a III-a editie

Ajuns la a treia editie, evenimentul Iubim 2 Roti, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 22-24 mai, in complexul Romexpo. Pentru.

O noua actrita din Romania face furori la Cannes! Silvia Busuioc, eleganta la premiera filmului regizat de Mick Davis!

Actritele de origine romana fac furori anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. De data asta, Silvia Busuioc s-a numarat printre invitatii de seama de la premiera filmului de scurt metraj romanesc Lingura veche, care a avut loc in cadrul celebrului festival! .

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Roland Garros

Vedeti pe cine vor intalni cele cinci jucatoare din Romania calificate direct pe tabloul principal de la Roland Garros. Acestora li s-ar putea adauga si Sorana Cirstea, jucatoare care evolueaza vineri in ultimul tur al calificarilor.

Masina de curse condusa de Paul Walker in primul film din seria Furios si iute a fost vanduta la licitatie

Masina de curse condusa de Paul Walker in primul film din seria Furios si iute 2001) a fost vanduta la licitatie cu suma de 185. 000 de dolari. Automobilul Toyota Supra de culoare portocalie, cu 220 de cai.

Profitul Libra Internet Bank s-a ridicat la 8,4 milioane lei in primul trimestrul din 2015

Libra Internet Bank a inregistrat, in primul trimestru din 2015, un profit net de 8,4 milioane lei, de peste trei ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a raportat un profit de 2,4 milioane lei.

Comunitatea homosexuala din Romania, amenintata cu MOARTEA

Pe afisul care anunta informatii despre locatia marsului sustinut de comunitatile homosexuale din Romania, a aparut un mesaj discriminator la adresa minoritatilor gay din Romania. Astfel, pe afis a fost scris mesajul Moarte bulangiilor.

Documentul care arata cum supraveghea regimul mafiot presa din Romania

Miercuri seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea a aratat cum supraveghea regimul mafiot presa din Romania. Compania lui Sarbu Adrian, Mediafax, a monitorizat presa din Romania avand la baza cuvintele cheie Traian.

Ce judete din Romania vor beneficia de Acordul de mic trafic cu Ucraina

Aproape 700 de localitati din opt judete din Romania si 662 de sate si orase din Ucraina vor beneficia de Acordul de mic trafic de frontiera, intrat in vigoare in 14 mai, care reglementeaza trecerea frecventa a granitei de catre rezidentii din zona de frontiera a celor doua tari.

Israelienii de la RR Media cumpara compania Eastern Space Systems din Romania

RR Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii media digitale,a avchizitionat compania Eastern Space Systems ESS) din Romania, firma care oferea solutii pentru managementul si distributia de servicii sau consultanta.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice daca serviciul secret s-a implicat in actul de justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice daca serviciul secret s-a implicat in actul de justitie, dincolo de limitele legii. Judecatorii si.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )