Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bursa din SUA a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a deschis in crestere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de azi. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA a deschis in scadere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in scadere sedinta de tranzactionare de azi.

Ponta va participa la listarea Romgaz pe bursa din Londra.

Premierul Victor Ponta va participa, la inceputul saptamanii viitoare, la listarea Romgaz pe bursa din Londra, transmite Mediafax, citand surse guvernamentale. Actiunile Romgaz vor fi vandute pe bursa din Londra sub forma de certificate de depozit. Termenul estimat pentru listarea Romgaz, atat pe bursa din Bucuresti, cat si pe cea de la Londra, este marti, 12 noiembrie. In sedinta de miercuri a Guvernului, premierul Ponta l-a felicitat pe ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, .

Starbucks angajeaza peste 10.000 veterani de razboi si soti ai membrilor activi in fortele militare din SUA

Cel mai mare lant de cafenele din lume, Starbucks, a anuntat ca va angaja peste 10. 000 de veterani si soti ai membrilor activi in fortele militare din Satele Unite, in urmatorii cinci ani, relateaza Reuters.

Unul dintre CEI MAI BOGATI OAMENI DIN LUME vrea sa reduca inegalitatile din SUA

Unul dintre directorii de investitii ai fondului Pimco si fondator al acestuia, Bill Gross, s-a declarat dispus sa plateasca impozite mai mari pentru reducerea inegalitatilor din Statele Unite, alaturandu-se.

Caz cutremurator: O femeie din SUA a incercat sa isi prostitueze fiica de 4 ani (VIDEO)

O femeie din Statele Unite ale Americii este acuzata ca ar fi incercat sa isi prostitueze fiica de doar 4 ani. Jennifer Brys, de 25 de ani, a postat luna trecuta un anunt pe un site prin care isi oferea fiica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )