Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta va participa la listarea Romgaz pe bursa din Londra.

România Liberă România Liberă,
Ponta va participa la listarea Romgaz pe bursa din Londra.

Premierul Victor Ponta va participa, la inceputul saptamanii viitoare, la listarea Romgaz pe bursa din Londra, transmite Mediafax, citand surse guvernamentale. Actiunile Romgaz vor fi vandute pe bursa din Londra sub forma de certificate de depozit. Termenul estimat pentru listarea Romgaz, atat pe bursa din Bucuresti, cat si pe cea de la Londra, este marti, 12 noiembrie. In sedinta de miercuri a Guvernului, premierul Ponta l-a felicitat pe ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, . continuă pe România Liberă

Ponta va merge in Marea Britanie, pentru a asista la listarea Romgaz pe bursa din Londra

Premierul Victor Ponta va efectua, la inceputul saptamanii viitoare, o vizita in Marea Britanie, unde va asista la inceperea tranzactiilor pe bursa din Londra cu actiunile Romgaz, vandute sub forma de certificate de depozit GDR), au declarat surse guvernamentale, potrivit Mediafax.

Ponta alege Londra in locul Bucurestiului pentru listarea Romgaz pe bursa

Premierul Victor Ponta va efectua, la inceputul saptamanii viitoare, o vizita in Marea Britanie, unde va asista la inceperea tranzactiilor pe bursa din Londra cu actiunile Romgaz, vandute sub forma de certificate de depozit GDR), au declarat agentiei.

FMI: Listarea Romgaz - un succes, esecul privatizarii CFR Marfa - un pas inapoi

Listarea pachetului de 15% din actiunile Romgaz pe Bursa de Valori Bucuresti reprezinta un succes, potrivit sefului misiunii Fondului Monetar International FMI) in tara noastra, Andrea Schaechter.

Bursa din SUA a deschis in crestere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de azi.

Bursa din SUA a deschis in scadere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in scadere sedinta de tranzactionare de azi.

Twitter ar putea face o serie de achizitii dupa listarea la bursa

Twitter ar putea incepe o serie de achizitii dupa listarea la bursa in Statele Unite, vizand companii care pot ajuta reteaua de socializare sa-si imbunatateasca rezultatele financiare, potrivit cotidianului Financial Times, citat de Mediafax .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )