Libnet.ro
UNICEF

21:00

FMI: Listarea Romgaz - un succes, esecul privatizarii CFR Marfa - un pas inapoi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI: Listarea Romgaz - un succes, esecul privatizarii CFR Marfa - un pas inapoi

Listarea pachetului de 15% din actiunile Romgaz pe Bursa de Valori Bucuresti reprezinta un succes, potrivit sefului misiunii Fondului Monetar International FMI) in tara noastra, Andrea Schaechter. continuă pe Ziarul Bursa

FMI prezinta concluziile noului acord. Sefa misiunii FMI pentru Romania: noul termen-limita pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, 2015

Sefa misiunii FMI pentru Romania, Andrea Schaechter, a declarat, marti, ca Romania a indeplinit toate criteriile si s-au realizat progrese in directia reformelor structurale. Andrea Schaechter a prezentat.

Concluziile noului acord cu Fondul. Sefa misiunii FMI pentru Romania: noul termen-limita pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, 2015

Sefa misiunii FMI pentru Romania, Andrea Schaechter, a declarat, marti, ca Romania a indeplinit toate criteriile si s-au realizat progrese in directia reformelor structurale. Andrea Schaechter a prezentat.

Concluziile noului acord cu Fondul. Sefa misiunii FMI pentru Romania ia in calcul insolventa CFR Marfa

FMI sustine ca lucrurile merg spre bine la noi. Singurul repros la adresa Guvernului este esecul privatizarii CFR Marfa, caracterizat de sefa delegatiei FMI drept un pas inapoi pentru.

FMI: Guvernul va lua in calcul alte optiuni pentru CFR Marfa

Termenul stabilit pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, respectiv jumatatea anului 2015, este unul maxim, iar realizarea acestui obiectiv mai devreme ar fi vazuta cu ochi buni de FMI, insa daca planul de restructurare esueaza Guvernul va lua in.

Ce privatizari a convenit Guvernul cu FMI: 15% din Hidroelectrica in 2014, CFR Marfa in 2015, Oltchim nu se mai privatizeaza

CFR Marfa va intra in restructurare si va fi privatizata la jumatatea anului 2015, Oltchim nu va mai fi privatizata, iar 15% din actiunile Hidroelectrica vor fi vindute pe bursa in mai-iunie 2014, au anuntat luni premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, la finalul negocierilor cu FMI. Vezi aici taxele si impozitele noi anuntate de Guvern.

VIDEO. FMI: Privatizarea CFR Marfa, amanata pana in 2015.

Sefa misiunii FMI pentru Romania, Andrea Schaechter, a declarat, marti, ca Romania a indeplinit toate criteriile acordului preventiv si a realizat progrese in directia reformelor structurale, dar privatizarea CFR Marfa va fi programata pentru 2015. In privinta CFR Marfa, Guvernul va restructura aceasta companie mentinandu-si intentia de privatizare, a spus Schaechter. Delegata FMI a explicat ca refacerea procesului de privatizare la CFR Marfa va dura, iar noul termen limita va fi in 2015, .

VIDEO. FMI: Privatizarea CFR Marfa, finalizata abia in 2015.

Sefa misiunii FMI pentru Romania, Andrea Schaechter, a declarat, marti, ca Romania a indeplinit toate criteriile acordului preventiv si a realizat progrese in directia reformelor structurale, dar privatizarea CFR Marfa va fi programata pentru 2015. In privinta CFR Marfa, Guvernul va restructura aceasta companie mentinandu-si intentia de privatizare, a spus Schaechter. Citeste si: Privatizarea CFR Marfa, finalizata cu un an intarziere Delegata FMI a explicat ca refacerea procesului de .

Privatizarea CFR Marfa, finalizata cu un an intarziere.

Privatizarea CFR Marfa va fi finalizata pana la jumatatea anului 2015, cu un an intarziere fata de termenul avansat initial de Guvern, a anuntat, luni seara, ministrul Daniel Chitoiu, dupa intalnirea cu FMI. Citeste si: VIDEO. Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014 Vanzarea a 51% din CFR Marfa catre Grup Feroviar Roman, companie detinuta de omul de afaceri Gruia Stoica, nu a putut fi finalizata pana la termenul limita, 14 octombrie, pentru ca unele banci .

Ponta va participa la listarea Romgaz pe bursa din Londra.

Premierul Victor Ponta va participa, la inceputul saptamanii viitoare, la listarea Romgaz pe bursa din Londra, transmite Mediafax, citand surse guvernamentale. Actiunile Romgaz vor fi vandute pe bursa din Londra sub forma de certificate de depozit. Termenul estimat pentru listarea Romgaz, atat pe bursa din Bucuresti, cat si pe cea de la Londra, este marti, 12 noiembrie. In sedinta de miercuri a Guvernului, premierul Ponta l-a felicitat pe ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, .

Chitoiu: Guvernul trebuie sa elaboreze o noua strategie pentru CFR Marfa

Guvernul va trebui sa elaboreze o noua strategie de privatizare a CFR Marfa, care sa fie supusa avizului Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, adaugand insa ca elaborarea noii strategii este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )